You are here:

”E frumos la Nice!”. MM Stoica l-a înţepat pe Rareş Ilie după gestul din Giuleşti: ”Joacă doar la naţională, că în altă parte nu ştie nimeni unde este!”

”E frumos la Nice!”. MM Stoica l-a înţepat pe Rareş Ilie după gestul din Giuleşti: ”Joacă doar la naţională, că în altă parte nu ştie nimeni unde este!”

Echipa națională

Comentarii

România U21 s-a calificat la EURO 2025 după a învins reprezentativa similară a Elveţiei, scor 3-1, marţi seară, în Giuleşti.

MM Stoica, despre Rareş Ilie

În minutul 76 al partidei, Rareş Ilie, Ianis Stoica şi Octavian Popescu au fost înlocuiţi de selecţionerul Daniel Pancu, iar în locul acestora au intrat Marius Corbu, Robert Silaghi şi Mihnea Rădulescu.

Având în vedere că meciul s-a jucat în Giuleşti, după momentul schimbării, Rareş Ilie, care a jucat la Rapid, a fost chemat de galeria rapidistă, prezentă la meci, pentru a înjura-o, împreună, pe Steaua.

Rareş Ilie ”nu a refuzat cererea” galeriei, iar MM Stoica a comentat, în direct la Prima Sport, gestul tânărului jucător.

  • Rareş Ilie a plecat de la Rapid, la Nice, în anul 2022, în schimbul sumei de 4 milioane de euro. De la momentul transferului, francezii l-au împrumutat pe român la Maccabi Tel Aviv şi Lausanne-Sport.

"Ce a făcut Rareş Ilie.. Dacă nu făcea gestul ăla, îl huiduiau pe el. Dacă ar fi scandat, da, îl condamnam, că nu se face aşa pentru că lângă tine e prietenul tău şi colegul tău de echipă cu care te-ai calificat împreună.

Că el joacă doar la echipa naţională, că în altă parte nu ştie nimeni unde este. Apare la Nice, dar la Nice apare că se antrenează, probabil, cu prima echipă, că noi nu ştim treaba asta" , a spus MM Stoica, la Primasport.

  • 3 milioane de euro este cota de transfer a lui Rareş Ilie potrivit Transfermarkt.

Afla mai multe despre: rareş iliemm stoicasteaua 

viewscnt
Articole similare