Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E frustrant că am primit gol la ultima fază!". Reacţia lui Nicoale Grigore după ce Rapid a fost egalată în ultimul minut de Ripensia

"E frustrant că am primit gol la ultima fază!". Reacţia lui Nicoale Grigore după ce Rapid a fost egalată în ultimul minut de Ripensia

Rapid

Comentarii

Nicolae Grigore, antrenorul Rapidului, a vorbit la final meciului în care echipa sa s-a văzut egalată la ultima fază de Ripensia, într-o partidă care s-a terminat 2-2.

Rapid a început bine meciul cu Ripensia şi a condus cu 2-0, însă s-a văzut egalată chiar la ultima fază, în minutul 90+3, după ce ulteriori timişorenii reduseseră din diferenţă. La cald, Grigore n-a vrut să vorbească despre minusurile arătate de echipa sa şi a spus că vor fi analizate anumite greşeli individuale.

Însă, tehnicianul şi-a lăudat elevii pentru începutul bun de meci şi a spus că e frustrant să pierzi astfel două puncte: "E frustrant că am primit gol la ultima fază, dar până atunci am controlat meciul. Mi-e greu să spun la cât la sută suntem, dar sunt convins că echipa va arăta mai bine pe viitor.

E mult prea la cald ca să vorbesc de minusuri, au fost nişte greşeli individuale pe care le vom analiza. Ne aşteaptă meciuri grele în continuare. Lupta rămâne deschisă, am pierdut două puncte importante acasă şi trebuie să le recuperăm"
, a spus Nicolae Grigore, după Rapid - Ripensia 2-2.

Rapid - Ripensia 2-2, în Liga 2

Rapid a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Ripensia Timişoara, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii a II-a.

Gazdele au marcat prin Jorza ‘45+2 şi Hlistei ’64 (penalty).

Pentru Ripensia au înscris Piftor ’75 şi Macriţchii ‘90+3.

Afla mai multe despre: nicolae grigoreliga 2rapidreactie 

viewscnt
Articole similare