You are here:

E gata! Alex Cicâldău a plecat de la Istanbul şi se întoarce în România. Cu ce echipă din Superliga va semna

E gata! Alex Cicâldău a plecat de la Istanbul şi se întoarce în România. Cu ce echipă din Superliga va semna
Comentarii

Mihai Rotaru s-a înţeles cu Galatasasray, iar Alex Cicâldău va reveni la Universitatea Craiova.

Alexandru Cicâldău (27 de ani) va semna cu Universitatea Craiova o înţelegere valabilă pe patru ani (doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă doi).

Din informaţiile obţinute de ProSport, mijlocaşul ce a îmbrăcat tricoul României la EURO 2024 a decolat deja din Istanbul cu un avion privat pus la dispoziţie de Mihai Rotaru şi va ajunge în această seară la Craiova, urmând a fi prezentat în următoarele zile.

În sezonul trecut al campionatului Turciei, Cicâldău a bifat 31 de partide, a înscris un gol şi a oferit două pase decisive, pentru Konyaspor.

Înainte de experienţa la Konyaspor, Alexandru Cicâldău a fost împrumutat în sezonul 2022-2023 la Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite, unde a reuşit să înscrie de cinci ori şi să ofere şapte pase de gol în 30 de partide oficiale.

”Cic” a fost cumpărat de Galatasaray de la Universitatea Craiova în vara anului 2021. ”Cim Bom” a plătit 6.500.000 du euri în schimbul fotbalistului român.

3.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 27 de ani, conform transfermarkt.com

Giovanni Becali a dat toate detaliile despre transferul lui Alex Cicâldău la Craiova

"Va veni cu un avion privat în România, dar va fi numai jucătorul Craiovei. În cazul în care ultimele detalii între Craiova şi Galatasaray nu se rezolvă, rămâne la Galata să îşi ia contractul plin pe care îl are acolo. (...)

Ce să le fac eu celor de la Petrolul? Musi mai are două salarii de luat. Eu nu pot să merg pe ghici, la cineva care se laudă că va fi proprietarul echipei. Jucătorul a plecat de la Craiova şi revine la Craiova, acolo unde îl cunosc toţi. Şi Cicâldău a avut un cuvânt, şi domnul Rotaru. Mai trebuie să fie puse la punct ultimele detalii. Craiova trebuie să îl cumpere acum, o opţiune de cumpărare. Nu se mai întâmplă nimic! Dacă nu merge la Universitatea Craiova va rămâne la Galatasaray!

De la FCSB nu m-a chemat nimeni, de obicei mă chema Gigi. În primul an la Craiova, Cicâldău va primi salariul complet de la Galatasaray. În următorul an vor participa ambele echipe, iar jucătorul poate renunţa şi el la ceva bani", a declarat Giovanni Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali era convinsă că Alex Cicâldău va reveni în România doar la FCSB

”Acum un an, l-am pus pe Tănase să vorbească cu el. Mi-a spus că nu se pune problema ca el să vină în România. Mai are contract cu Galatasaray? Dacă vor să scape de el, trebuie să-i dea salariul. El nu pleacă de acolo până nu ia toţi banii.

Dacă nu pleacă de acolo, cum să ajungă la Craiova? Eu cred că întotdeauna legătura fotbalistului este cu viaţa lui. Legătura cu fotbalul, aia e legătura. Dar, dacă va veni în fotbalul românesc, vine doar la FCSB. El ştie că noi l-am vrut.

Dacă cumva vrea să vină în România… Tu eşti fotbalist, să zicem că vrei să vii în România. Ce faci, pe cine contactezi? Contactezi echipa la care ai perspectivă să iei bani. De exemplu, dacă Craiova era în cupele europene, mă duceam la Craiova.

La FCSB sunt zece meciuri, jucăm opt meciuri şi după jucăm şi două meciuri de preliminarii. Şi atunci, când tu ai 25 de ani, te duci să joci zece meciuri europene şi pleci mai departe iar pe două milioane salariu”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: cicâldăuuniversitatea craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare