Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Se face marele transfer al verii. Tottenham a acceptat ultima ofertă făcută de Bayern Munchen pentru Harry Kane

E gata! Se face marele transfer al verii. Tottenham a acceptat ultima ofertă făcută de Bayern Munchen pentru Harry Kane

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a reuşit să dea marea lovitură a verii. Tottenham a acceptat oferta de 110 milioane de euro pe care bavarezii au făcut-o pentru Harry Kane.

Sky Sports Germania a anunţat că Bayern a înaintat o a patra ofertă, în jurul sumei de 110 milioane euro (94,6 milioane lire sterline), pentru Kane, plus bonusuri.

Kane mai are un an de contract cu Spurs, care spera să obţină 127 milioane de euro pentru căpitanul său.

În cele din urmă, oficialii lui Tottenham au cedat, speriaţi de gândul că atacantul va pleca gratis în 2024, după ce Kane a refuzat prelungirea contractului.

Până să-i fie acceptată oferta de 110 milioane de euro, Bayern a mai avut trei oferte pentru Harry Kane, de 70, 80 şi 87 milioane euro, toate respinse de Spurs.

Kane, 29 ani, joacă la Tottenham din 2009, şi a marcat 280 de goluri în 435 de meciuri disputate în toate competiţiile. La naţionala Albionului, unde este căpitan, el are 84 selecţii şi 54 de goluri.

Bayern începe noul sezon sâmbătă cu Supercupa Germaniei, în care va înfrunta pe RB Leipzig, iar şase zile mai târziu se va deplasa la Werder Bremen în prima etapă din Bundesliga.

Afla mai multe despre: kanetottenhambayern munchen 

viewscnt
Articole similare