Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata transferul lui Andrei Borza la Rapid! Victor Becali: ”Cluburile s-au înţeles”

E gata transferul lui Andrei Borza la Rapid! Victor Becali: ”Cluburile s-au înţeles”

Fotbal

Comentarii

Andrei Borza (17 ani) va deveni, curând, noul jucător al celor de la Rapid.

După eşecul cu Petrolul, Dan Şucu a decis să accelereze campania de achiziţii, înainte de a fi prea târziu. Prima sa ţintă, Andrei Borza, este ca şi rezolvată

Dan Şucu s-a înţeles cu Gică Hagi pentru Andrei Borza

Impresarul Giovanni Becali a confirmat faptul că Dan Şucu şi Andrei Borza au ajuns la un acord pentru mutarea în Giuleşti, însă un singur detaliu mai era de pus la punct: suma de transfer!

Gică Hagi şi Dan Şucu trebuiau să ajungă la un numitor comun în privinţa sumei finale. Din primele informaţii, se pare că mutarea se va realiza pentru aproximativ 1.000.000 de euro, plus 15% dintr-un viitor transfer.

Impresarul Victor Becali a dezvăluit faptul că cei doi oameni cu greutate de la Rapid şi Farul, Dan Şucu, respectiv Gică Hagi, s-au înţeles asupra tuturor detaliilor, iar Andrei Borza va fi anunţat, curând, drept noul jucător al celor de la Rapid.

Jucătorul s-a înţeles deja cu clubul, rămăseseră să discute doar cluburile între ele. Dar din ce ştiu s-a rezolvat şi asta, cluburile s-au înţeles. Va urma vizita medicală şi probabil va fi făcut anunţul cât mai repede”, a declarat Victor Becali, conform iamsport.ro.

Afla mai multe despre: andrei borzadan sucugica hagi 

viewscnt
Articole similare