Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E grăsuţ, dar e fotbalist! A dat lovitura Hagi cu el!” Laude pentru Budescu după victoria Farului din Conference

„E grăsuţ, dar e fotbalist! A dat lovitura Hagi cu el!” Laude pentru Budescu după victoria Farului din Conference

Farul Constanța

Comentarii

Farul a câştigat clar meciul tur cu Flora Tallinn, scor 3-0, în preliminariile Conference League.

„E grăsuţ, dar e fotbalist! A dat lovitura Hagi cu el!” Laude pentru Budescu după victoria Farului din Conference

Constantin Budescu a înscris şi a reuşit să ofere o pasă de gol, fiind decisiv pentru formaţia lui Gică Hagi. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte de la LPF, l-a felicitat pe „Rege” pentru transferul făcut şi are încredere că Budescu se va descurca fără probleme la campioana României.

“Lui Hagi îi plac fotbaliştii. Aşa pentru aspectul comercial, e grăsuţ, dar pentru ştiinţa pe care o are, 45 de minute o duce bine, nu va avea probleme în echipă. E greu, Hagi a câştigat titlul datorită celor doi mijlocaşi din faţa apărării, acolo s-a făcut diferenţa.

Cu Budescu a dat lovitura pe toate planurile. Budescu e fotbalist şi om serios. Dacă te porţi frumos cu el, poţi să faci din el ce vrei. Dar obligatoriu trebuie să ai grijă şi să stai aproape de el.

Una e când vorbeşte Hagi cu el, că Hagi a fost mai mare fotbalist decât el. Şi alta e când vorbea cel de la Ploieşti. E o diferenţă mare, mă nene!”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Budescu, dezlănţuit după ce a marcat la debutul pentru Farul: "O să mai slăbesc un pic ca să se bucure şi cei de la TV!". Ce a spus despre meci

Constantin Budescu (34 de ani) a marcat în debutul său pentru Farul Constanţa, echipa lui Gică Hagi, în victoria cu 3-0 împotriva celor de la Flora Tallinn din preliminariile Conference League şi, la flash-interviu, s-a dezlănţuit!

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm chiar dacă a fost 0-0 la pauză şi am avut ceva ocazii, în a doua repriză ne-am creat mai multe ocazii şi am ratat foarte mult. Darr e bine că pe final am reuşit să marcăm şi să câştigăm 3-0, meritat.

(n.r. - despre Alibec) Ne-am înţeles întotdeauna foarte bine, mă bucur că ne-a ieşit şi în seara asta şi sper să o ţinem aşa în continuare. Pentru mine e perfect, încercam să jucăm fotbal şi d-aia am ales să vin aici.

(n.r.- despre critici) Nu e nicio presiune, au demonstrat că se pricep la fotbal.... Majoritatea nu se pricep deloc, dacă au spus ce au spus. Sunt aproape de 100%, mă simt foarte bine şi fizic, o să mai slăbesc puţin să se bucure şi cei de la TV şi cam atât.

Îmi doresc foarte mult să mergem cât mai departe în Conference League şi să intrăm în play-off. (n.r. - despre Flora Tallinn) O echipă foarte bună, care încearcă să paseze, ne-au pus ceva probleme, au avut ceva ocazii. E bine pentru noi că n-am primit gol şi că am câştigat la o diferenţă mai mare de scor", a spus Constantin Budescu, după Farul - Flora Tallin 3-0.

Afla mai multe despre: farulconstantin budescuconference league 

viewscnt
Articole similare