Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”. Victor Becali, derapaj rasist după FCSB - Rapid

”E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”. Victor Becali, derapaj rasist după FCSB - Rapid

FCSB

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCSB, în etapa a 15-a din Superligă.

Victor Becali a ”comis-o” după FCSB - Rapid

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excellent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2. FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

Victor Becali a urmărit partida de pe Arena Naţională şi nu s-a ferit să îşi exprime nemulţumirea faţă de fundaşii centrali de la FCSB: Dawa şi Ngezana, faţă de care a avut şi un derapaj rasist!

"A fost un meci nefavorabil pentru cei de la FCSB, din păcate pentru ei. Dacă se va termina aşa turul, se relansează campionatul. Mă aşteptam să facă un meci mult mai bun FCSB-ul, pentru că vine după nişte meciuri modeste şi mă aşteptam ca jucătorii să fie mult mai motivaţi, mai concentraţi, să facă o partidă mult mai bună.

Dar, din păcate, şi linia defensivă, se pare că are dreptate nea' Mircea Lucescu - e greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund. Rapid a avut şi nişte absenţe, FCSB cred că are un lot mai numeros şi o bancă mai bună, deocamdată Rapid nu are o bancă atât de bună, plus doi accidentaţi. 

Mie nu-mi plac fundaşii centrali! Chiar dacă a dat gol (n.r. Dawa), ce să fac? Mie nu-mi place. Nu este un jucător de nivelul FCSB-ului, din punctul meu de vedere", a spus Becali. 

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: Târnovanu - Al. Pantea (V. Creţu 56), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă (Miculescu 84), Compagno (D. Rotariu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90), Al. Albu, Papeau (Onea 80) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ioniţă II (Kait 75). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: victor becalirapidfcsb 

viewscnt
Articole similare