Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E în top 3 jucători la antrenamente”. Ascensiunea unui fotbalist de la FCSB l-a dat pe spate pe MM Stoica: ”Un exemplu” | EXCLUSIV

”E în top 3 jucători la antrenamente”. Ascensiunea unui fotbalist de la FCSB l-a dat pe spate pe MM Stoica: ”Un exemplu” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat partida cu FC Botoşani, în etapa a 12-a a SuperLigii, scor 1-0, graţie golul reuşit de Mihai Lixandru (22 de ani), mijlocaşul ”roş-albaştrilor”, în minutul 23.

Titularizat pentru a doua oară într-un meci din campionat, Mihai Lixandru a reuşit să marcheze primul gol pentru FCSB. Mijlocaşul de 22 de ani a deschis scorul în minutul 23 cu o lovitură de cap!

Tânărul fotbalist a fost lăudat de MM Stoica, în direct, la Orange Sport. 

”Am spus că ne va ajuta. De ce? Pentru că în momentul în care te antrenezi foarte bine se întâmplă asta, Lixandru arată bine, e în top 3 la fiecare antrenamente, e un exemplu că se poate dacă te antrenezi bine! Nu e prima dată când intră bine. Trebuie doar sa îşi găsească locul”, a mărturisit MM Stoica. 

Mihai Lixandru este un produs al celor de la FCSB. A fost împrumutat succesiv la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, Gaz Metan şi CS Mioveni, iar din această vară a fost păstrat la prima echipă.

După nouă meciuri (un gol marcat), Mihai Lixandru şi-a câştigat admiraţia în ochii lui Gigi Becali.

”Lixandru nu va lipsi din teren. E un jucător valoros. Şi-a câştigat statutul de titular. Va fi ori fundaş central, ori inter. Posibil să îl folosim fundaş central pentru că e foarte sigur pe el. Nu se precipită, nu are frică”, a declarat Becali.

Cât a jucat Lixandru în ultimele etape

  • Hermannstadt - 45 de minute (ca mijlocaş)
  • Sepsi - 90 de minute (ca fundaş)
  • U Cluj - 45 de minute (ca fundaş)
  • FC Botoşani - 90 de minute (ca mijlocaş)

Ioniţă&Petrila, la pachet în echipa etapei. Hagi, cel mai bun antrenor al rundei a 11-a

Afla mai multe despre: mihai lixandrufcsbmm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare