You are here:

”E la cald şi nu vrea să spun foarte multe lucruri”. Valentin Suciu nu îşi iartă jucătorii după CFR - Sepsi

”E la cald şi nu vrea să spun foarte multe lucruri”. Valentin Suciu nu îşi iartă jucătorii după CFR - Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii, în care a revenit pe final de la 1-3.

Suciu, după CFR - Sepsi

Oaspeţii au marcat prin Coman ’37, Ciobotariu ’55 şi Ştefan ’83. Pentru clujeni au înscris Kamara ’52 şi Postolachi ’86, ‘90+3.

Valentin Suciu, antrenorul echipei Sepsi, a vorbit despre egalul din Gruia.

”Am suferit mult, în special mai ales la duelurile aeriene. Nu am ştiut sa gestionăm finalul de partidă şi asta ne-a costat două puncte preţioase. E frustrant sa dai trei goluri în deplasare şi să pleci doar cu un punct.

Jucătorii trebuie sa înţeleagă ca aici e vorba de responsabilitate. Dacă jucătorii se tem, mai bine se lasă de pe acum. E la cald şi nu vrea sa spun foarte multe lucruri. Nu este bine să spui lucruri la cald. Trebuie să învăţăm să gestionăm aceste momente mai bine.

Rezultatul nu e rău, dar modul prin care ni s-au strecurat două puncte printre degete, nu este ok. Trebuie să ne autodepăşim. Jucătorii trebuie să îşi respecte tactica de joc, de la început până la sfârşitul meciului.

Încă nu ştiu care este starea lui Matei. Încă nu am vorbit cu doctorul. Sper să nu fie o accidentare serioasă”, a declarat Valentin Suciu, la flash-interviu.

Echipele care au evoluat:

CFR Cluj: Mihai Popa – Simao Rocha, Bolgado, M. Ilie (Filip ’90), Camora (Mogoş ’78) – Fică (Tachtsidis ’71), Keita (Păun ’46), Djokovic – Deac (Korenica ’46), Postolachi, Kamara. Antrenor: Dan Petrescu. 

Sepsi: Gyenge – Ciobotariu, Ninaj, Fl. Şefan – Haruţ, Alimi (Kallaku ’68), Mino Sota, Dumitrescu – C. Matei (Siger ’76), M. Coman (Hajdin ’85), El Sawy (Oroian ’68). Antrenor: Valentin Suciu.

Afla mai multe despre: sepşisuciucfr 

viewscnt
Articole similare