Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E meciul anului 2018! Pantilimon, integralist în cea mai nebună partidă. Unul dintre adversarii naţionalei României U21 i-a dat patru goluri

E meciul anului 2018! Pantilimon, integralist în cea mai nebună partidă. Unul dintre adversarii naţionalei României U21 i-a dat patru goluri
Comentarii

Deşi toată atenţia microbiştilor a fost captată de spectacolul din Liga Campionilor, liga secundă din Anglia a oferit un meci cu adevărat nebun, meci în care a fost implicat şi Costel Pantilimon. Portarul român a fost integralist pentru Nottingham Forest în deplasarea de la Aston Villa, scor 5-5.

După primele 14 minute, scorul era deja 2-2. La pauză, cele două echipe mai marcaseră câte un gol, iar nebunia a continuat şi în partea secundă. Încă două goluri de fiecare parte, iar scorul final a fost 5-5. În urma acestui rezultat, echipa lui Pantilimon este pe locul 6 în Championship, cu 31 de puncte acumulate în 19 etape.

Interesant este că Tammy Abraham, marcator a patru goluri pentru Aston Villa ('11, '14, '36, '71), e viitorul adversar al naţionalei României de tineret. Atacantul de 21 de ani este împrumutat de Chelsea la Aston Villa şi este om de bază în reprezentativa sub 21 de ani a Angliei. În preliminariile pentru Campionatul European din 2019, Abraham a marcat trei goluri în cele şase meciuri jucate pentru naţionala Albionului.

La Euro 2019, România va lupta pentru calificarea în semifinale cu Anglia, Franţa şi Croaţia.

Afla mai multe despre: pantilimonnottinghgam forestangliachampionshipaston villa 

viewscnt
Articole similare