Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E mult mai agresiv cu mine decât cu ceilalţi!” Charles Leclerc a răbufnit la adresa lui Sainz în timpul cursei Sprint din China

„E mult mai agresiv cu mine decât cu ceilalţi!” Charles Leclerc a răbufnit la adresa lui Sainz în timpul cursei Sprint din China

Formula 1

Comentarii

Charles Leclerc şi Carlos Sainz au fost protagoniştii unui duel foarte strâns în timpul Sprintului din China.

Charles Leclerc, „săgeţi” către Carlos Sainz după Sprintul din China

Deşi Max Verstappen era la o distanţă uriaşă faţă de rivali, în spatele său s-a dat un duel extrem de interesant pentru poziţia a 4-a. Charles Leclerc şi Carlos Sainz, colegi la Ferrari, s-au duelat foarte agresiv pe finalul Sprintului.

Monegascul chiar l-a atins pe Sainz, care a avut o apărare extrem de agresivă, dar a reuşit să treacă în cele din urmă. Spaniolul a trebuit să se mulţumească cu poziţia a 5-a, în ciuda eforturilor disperate de a-l ţine pe Leclerc în spate.

Pilotul monegasc nu s-a ferit de cuvinte şi a avut imediat o replică pentru Sainz prin radio, făcându-i atenţi pe oamenii din echipă de modul dur în care decide să se apere ibericul.

„Trebuie să discutăm după cursă! Se luptă mereu cu mine, e mult mai agresiv cu mine decât cu ceilalţi!”, a reacţionat dur Charles Leclerc într-un mesaj prin radio transmis inginerului său de cursă.

La interviul de după cursă, Carlos Sainz a fost informat de nemulţumirea lui Charles Leclerc.

„Da? Prea agresiv? Dacă asta spune el, înseamnă că aşa a fost! O să fiu mai atent la asta”, a replicat Carlos Sainz.

 

Max Verstappen a câştigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputată sâmbătă dimineaţă.

Verstappen i-a învins pe Lewis Hamilton (Mercedes) şi Sergio Perez (Red Bull).

Au urmat cele două Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc în faţa spaniolului Carlos Sainz. Lando Norris a terminat pe locul 6 în cele 19 tururi de cursă, în faţa coechipierului său de la McLaren, Oscar Piastri.

Datorită victoriei sale, Verstappen are acum opt puncte în plus în campionat şi şi-a mărit avansul faţă de Pérez. Cincisprezece puncte îl separă acum pe olandez de mexican.

Afla mai multe despre: charles leclerccarlos sainzscuderia ferrari 

viewscnt
Articole similare