Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E normal ca FCSB să joace în Ghencea pentru că FCSB este Steaua!” Luare de poziţie fermă a unui fost roş-albastru | EXCLUSIV

„E normal ca FCSB să joace în Ghencea pentru că FCSB este Steaua!” Luare de poziţie fermă a unui fost roş-albastru | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marian Aliuţă (45 de ani) a comentat în termeni duri disputa momentului dintre CSA Steaua şi FCSB în privinţa folosirii stadionului din Ghencea.

Marian Aliuţă, poziţie clară: „E normal ca FCSB să joace în Ghencea!”

Marian Aliuţă a jucat pentru echipa lui Gigi Becali în perioada 2002-2004, iar acum susţine că FCSB este continuatoarea Stelei, motiv pentru care i se pare absolut normal ca formaţia din Superligă să joace pe Stadionul Steaua.

„Abia aştept să merg în Ghencea să vad un meci al FCSB-ului. Este normal ca FCSB să vină în Ghencea pentru că FCSB este Steaua. Eu am jucat, la fel ca toţi ceilalţi, cu acest tricou pe care scria Steaua, nu FCSB. Această echipă ne reprezintă pe toţi şi ar trebui să se întoarcă acolo unde îi este locul. 

Eu cred că în clipa de faţă CSA Steaua nu este o echipă care să ne reprezinte. Continuatoarea de drept este FCSB-ul. Dacă Gigi Becali ar fi reuşit să gestioneze mai bine situaţia cu fanii, eu cred că şi fanii CSA-ului ar fi venit alături de FCSB. Marea lor problemă este Gigi Becali, nu altcineva. Nu e vorba de echipă, nu e vorba de club, toată lumea are această problemă cu Gigi Becali, care este de fapt patronul Stelei”, a declarat Marian Aliuţă pentru Orange Sport.

Veste uriaşă pentru FCSB! Chiricheş şi-a dat acordul pentru a reveni la vicecampioana României

Vlad Chiricheş (33 de ani) este foarte aproape să ajungă la FCSB în această perioadă de mercato.

Deşi au apărut informaţii potrivit cărora fundaşul şi-ar dori să rămână în Italia, Gigi Becali insistă să-l aducă pe internaţionalul român la FCSB, în încercarea de a câştiga din nou titlul în Superligă. Concert, latifundiarul din Pipera îi oferă lui Chiricheş un contract pe un an, iar salariul de bază este de 400.000 de euro, însă bonusuri importante apar în contract, cu condiţia ca echipa să aibă succes pe plan european.

Conform Prosport.ro, Chiricheş a negociat preţ de câteva ore bune cu oficialii FCSB-ului, iar fostul fundaş de la Napoli şi-a dat acordul de principiu pentru a evolua în tricoul echipei de la care a plecat la Tottenham. În stagiunea trecută, Chiricheş a retrogradat cu Cremonese în Serie B.

În vârstă de 33 de ani, Vlad Chiricheş este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Inter Curtea de Argeş, FC Ardealul, Benfica U19, FCSB, Tottenham, Napoli şi Sassuolo.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu
 

Afla mai multe despre: marian aliutafcsbcsa steauastadionul ghencea 

viewscnt
Articole similare