You are here:

„E o mare pierdere!” Gigi Becali, atenţionat cu privire la planurile sale de la FCSB: „Parcă asta spunea!” | EXCLUSIV

„E o mare pierdere!” Gigi Becali, atenţionat cu privire la planurile sale de la FCSB: „Parcă asta spunea!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman va pleca de la FCSB, fiind transferat de Al Gharafa, club din prima ligă qatareză.

Gigi Becali, atenţionat de expert după transferul starului de la FCSB: „E o pierdere!”

Deşi Al Duhail era în pole position pentru a-l transfera pe Florinel Coman, iată că în cele din urmă Al Gharafa este clubul care a insistat să plătească clauza de reziliere a extremei de la FCSB.

Astfel, Gigi Becali va încasa 5 milioane de euro, însă mutarea ar putea avea consecinţe pe plan sportiv. Bogdan Cosmescu este convins că plecarea lui Coman îi poate da planurile peste cap patronului în ceea ce priveşte calificarea în grupele cupelor europene. 

Comentatorul Orange Sport admite că Becali se va alege cu o sumă frumoasă în urma transferului, dar îi aminteşte că obiectivul primordial ar trebui să rămână succesul pe plan sportiv.

„Eu zic că dacă pleacă Florinel Coman, este o mare pierdere în planurile pe care le are patronul privind calificarea în grupele cupelor europene.

Are 5 milioane de euro, dar parcă spunea că nu-l mai interesează, că el vrea să ia banii de la UEFA. Nu-mi dau seama, nu ştiu care-i planul”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

  • 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Transferul lui Florinel Coman, anunţat de celebrul Fabrizio Romano

„Joselu va semna contractul cu Al Gharafa săptămâna aceasta, iar ulterior echipa îl va prezenta pe Florinel Coman de la Steaua (n.r. FCSB). Clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro a fost activată, contractul urmează să fie semnat zilele următoare după ce jucătorul va efectua vizita medicală”, a fost anunţul făcut de Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian.
 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbogdan cosmescuflorinel coman 

viewscnt
Articole similare