Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E oficial! Messi nu va juca în meciul cu Lyon, deşi s-a vindecat de COVID-19 la începutul săptămânii: "Continuă recuperarea"

E oficial! Messi nu va juca în meciul cu Lyon, deşi s-a vindecat de COVID-19 la începutul săptămânii: "Continuă recuperarea"

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi, infectat cu COVID-19 în timpul sărbătorilor de Crăciun, nu va evolua în meciul dintre echipele Paris Saint-Germain şi Olympique Lyon, programat duminică în Ligue 1.

"Argentinianul va continua protocolul său de recuperare individuală post-COVID în următoarele zile", a explicat PSG într-un comunicat dat publicităţii, care nu poate conta nici pe alţi cinci jucători infectaţi - Angel Di Maria, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa şi Gianluigi Donnarumma - pentru derby-ul din etapa a 20-a.

Starul argentinian, care s-a infectat cu COVID-19 în timpul vacanţei de sărbători petrecute în ţara sa natală, a fost testat negativ în cele din urmă şi s-a putut întoarce la Paris.

Messi, care a stat în izolare din 28 decembrie, a putut pleca în noaptea de marţi spre miercuri către Franţa, după ce ultimul său test PCR a fost negativ.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare