You are here:

E oficial! Primul transfer al verii pentru Dan Petrescu. Jucătorul a anunţat că semnează cu CFR Cluj

E oficial! Primul transfer al verii pentru Dan Petrescu. Jucătorul a anunţat că semnează cu CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Armend Thaqi (31 de ani) este primul transfer al verii realizat de CFR Cluj.

Fundaşul kosovar şi-a terminat contractul cu Ballkani, fosta echipă a lui Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, şi a anunţat că a s-a înţeles cu CFR Cluj.

Dan Petrescu îşi betonează apărarea pentru sezonul viitor cu un kosovar!

Ballkani s-a încoronat, din nou, campioana statului Kosovo şi va juca în preliminariile Champions League.

După ultimul meci de campionat, 2-1 cu Prishtina, Ballkani a postat un mesaj de mulţumire pe Instagram pentru Edvin Kuc şi Armend Thaqi, jucători ce vor pleca de la club.

”Au intrat pe teren pentru sute de meciuri. În fiecare dintre ele, ei au arătat o motivaţie şi o dedicare incredibilă. Au dat exemplu de cum trebuie să te sacrifici pentru echipă şi pentru tricou.

Au făcut un efort uriaş în fiecare minut ale duelurilor de pe teren, dar nu au renunţat şi au luptat pentru obiectivele clubului. Înseamnă foarte mult să ai jucători de un asemenea calibru, iar noi am fost foarte norocoşi, pentru că am avut doi astfel de lideri pe teren.

Edvin Kuc şi Armend Thaqi sunt modele pentru următoarele generaţii, sunt nişte profesionişti desăvârşiţi, definiţia a ceea ce înseamnă un căpitan. Toate succesele noastre istorice sunt strâns legate de contribuţiile celor două staruri. Vor rămâne întotdeauna unicii căpitani, care au reuşit să îşi motiveze coechipierii chiar şi în cele mai dificile momente.

Vă mulţumim, legende ale lui FC Ballkani, acest club va rămâne întotdeauna casa voastră, întotdeauna veţi fi bineveniţi”, au notat kosovarii, pe Instagram.

În vârstă de 31 de ani, Armend Thaki evoluează pentru Ballkani din vara lui 2020. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 350.000 de euro.

  • În naţionala statului Kosovo, Armend Thaki are cinci partide.

Afla mai multe despre: superligacfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare