Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E păcat că nu ni se recunosc meritele!" Selecţionerul Elveţiei a profitat de moment şi a dezvăluit ce îl nemulţumeşte

"E păcat că nu ni se recunosc meritele!" Selecţionerul Elveţiei a profitat de moment şi a dezvăluit ce îl nemulţumeşte

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul naţionalei Elveţiei, Vladimir Petkovic, a declarat după rezultatul de egalitate obţinut în faţa Braziliei, în debutul la Cupa Mondială, că este dezamăgit de faptul că nu are parte de recunoaşterea pe care o merită.

"Sper că oamenii vor ţine cont de noi de acum înainte. Câteodată ni se iau din merite şi cred că e păcat, pentru că uneori jucăm chiar foarte bine. Am pierdut o singură dată în preliminarii, până la urmă. Am demonstrat în această seară că această echipă crede în ea însăşi indiferent de situaţie şi vom juca cu aceeaşi consistenţă în continuare, înfruntând Serbia în acelaşi fel", a declarat Vladimir Petkovic, citat de site-ul fifa.com.

Brazilia a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, duminică, la Rostov, cu Elveţia, în etapa I a Grupei E a Cupei Mondiale. Au marcat Coutinho '20, respectiv Zuber '50.

În minutul 20, Coutinho a marcat cu un şut de la 20 de metri, lateral stâga, mingea a lovit bara laterală aproape de vinclu, la colţul lung, şi a intrat în poartă.

La cinci minute după pauză, Zuber a marcat cu capul după un corner executat de pe partea dreaptă de Shaqiri. Brazilienii au reclamat că Zuber l-a împins înainte de a marca pe Miranda, dar arbitrul a refuzat să apeleze la VAR.

Afla mai multe despre: petkovicelvetiabrazilia 

viewscnt
Articole similare