You are here:

"E perfect. Inteligent, tehnic!". Gigi Becali, încurajat să-l transfere la FCSB pe fotbalistul din Liga 2 pe care a oferit 200.000 de euro

"E perfect. Inteligent, tehnic!". Gigi Becali, încurajat să-l transfere la FCSB pe fotbalistul din Liga 2 pe care a oferit 200.000 de euro

FCSB

Comentarii

Fotbalistul pe care Gigi Becali a pus ochii pentru FCSB este văzut ca jucător care s-ar adapta imediat la echipa "roş-albastră", campioana României după 9 ani de pauză.

William Baeten (27 de ani), fotbalistul lui FCU Craiova, este văzut drept "perfect" pentru FCSB, echipă care, prin patronul Gigi Becali, a făcut o ofertă concretă pentru transferul său. Totuşi, pentru moment, FCSB şi FCU Craiova 1948 n-au ajuns la vreun acord.

Giovanni Costantino, doar cuvinte de laudă la adresa lui William Baeten

Giovanni Costantino, fostul antrenor al FCU Craiova 1948, a rostit doar cuvinte de laudă la adresa lui William Baeten şi a posibilului său transfer la FCSB. Belgianul se află pe lista de dorinţe a lui Gigi Becali, însă rămâne de văzut dacă mutarea se va realiza.

”Pentru sistemul 4-3-3 al FCSB-ului, Baeten este un jucător perfect la mijloc. Este inteligent, tehnic şi, de asemenea, în preliminariile Champions League poate face diferenţa.

Cred că pentru jucători nu contează patronul, pentru ei este important să joace. Şi Bauza, precum Baeten, sunt jucători de calitate, care se potrivesc stilului de joc de la FCSB”, a spus Giovanni Costantino, conform sportpesurse.ro.

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, a cerut un milion de euro în schimbul lui William Baeten.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Willam Baeten în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbwilliam baetentransfergiovanni constantino 

viewscnt
Articole similare