Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E prea rigid”. Florin Lovin, sfaturi sincere pentru Dică după numirea la Voluntari: ”Trebuie să schimbe nişte lucruri. Vine după două nereuşite” | EXCLUSIV

”E prea rigid”. Florin Lovin, sfaturi sincere pentru Dică după numirea la Voluntari: ”Trebuie să schimbe nişte lucruri. Vine după două nereuşite” | EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani), fostul antrenor secund al echipei naţionale a României şi fost antrenor al celor de la FCSB şi-a găsit o nouă echipă în Superliga.

Lovin, reacţie după numirea lui Dică la Voluntari

Nicolae Dică (43 de ani) este noul antrenor al lui FC Voluntari, cu care a semnat un contract pe un an şi jumătate.

Fostul fotbalist ofensiv era liber de contract din august 2023, atunci când a plecat de pe banca lui FCU Craiova. Acum, el a prins un nou contract ca antrenor în Superliga, de această dată la FC Voluntari cu care se va lupta pentru evitarea retrogradării. 

Ultima dată când Dică s-a aflat în "zona roşie" CS Mioveni a retrogradat, deşi principalul a avut un start fulminant la echipa argeşeană. Nici experienţa la FCU Craiova nu a fost una bună, motiv pentru care Florin Lovin, fostul fotbalist şi coleg al lui Dică, i-a dat nişte sfaturi sincere, în direct, la Orange Sport.

Florin Lovin: ”Nu ştiu dacă mă surprinde. În ziua de azi când se eliberează un post de antrenor şi se ia lista cu antrenorii care au licenţă PRO şi e liber. (n.r. e presiune?) El e la cea mai bună echipă la care putea sa meargă din Superligă!

SIlviu Tudor Samuilă: Presiune care să şi o pună el că vine după 2 eşecuri. Două nereuşite în cariera lui. El trebuie să livreze la un moment dat...

Florin Lovin: Cea mia mare calitate a unui antrenor e să stie să se adapteze la echipa la care merge. Poate să facă ce şcoală vrea, dar trebuie să simtă clubul, echipa. Nu te puteai duce la o echipă ca Astra cu disciplină nemtească, n-a ce să faci acolo.

Eu cred că el trebuie să schimbe nişte lucruri dacă vrea să reuseacă, e prea rigid. Trebuie să găsească linia subţire între prietenie şi respect, acela e antrenorul care reuşeste.

Asta a fost pentru noi Olăroiu. Cu jucătorul trebuie să vorbeşti, el consideră că vine, toţi fac ce zic el şi gata. După două nereuşite trebuie să te uiţi în oglindă şi să te intrebi ce nu a mers”.

Afla mai multe despre: florin lovinnicolae dicăvoluntari 

viewscnt
Articole similare