Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E prematur să sărbătorim!". Cum a explicat Mihai Iosif faza pentru care a fost eliminat: "Nu am sărit, că nu mai pot. Doar m-am ridicat pe vârfuri!"

"E prematur să sărbătorim!". Cum a explicat Mihai Iosif faza pentru care a fost eliminat: "Nu am sărit, că nu mai pot. Doar m-am ridicat pe vârfuri!"

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a vorbit după victoria obţinută de echipa sa, 1-0 împotriva lui ASU Poli, pe teren propriu, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 2.

Iosif a spus că e prematură o sărbătoare în vestiar pentru că echipa nu e promovată matematic în Liga 1, a refuzat să comenteze arbirajul şi a explicat faza incredibilă de pe margine, când a încercat să respingă un aut al timişorenilor cu capul şi a văzut cartonaşul roşu.

"Este prematur să sărbătorim. Ne bucurăm, dar nu sărbătorim. O presiune şi o tensiune enormă. Foarte greu, parcă a durat o veşnicie acest joc. Presiunea şi-a pus amprenta asupra noastră. Nu am discutat maniera de arbitraj de la Călăraşi, care cred că Puşcaş, săracul, are mâna în ghips şi nu o discut nici acum.

(n.r. - despre eliminare) Nu am sărit, că nu mai pot să mai sar, doar m-am ridicat pe vârfuri. Aş fi vrut să sar. Din instict, am vrut să îmi apăr aşa cum am putut echipa, să nu ia gol. Chiar nu mi-am dat seama, nu a fost nimic intenţionat. Cred că am sărit în spaţiul destinat antrenorului", a spus Mihai Iosif, la Telekom Sport.

Rapid - ASU Poli 1-0, în play-off-ul Ligii 2

Rapid a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa ASU Politehnica Timişoara, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 2.

Golul a fost marcat de Sefer, în minutul 65.

În minutul 17, de la oaspeţi a fost eliminat Bocşan, iar două minute mai târziu Hlistei, de la Rapid, a ratat un penalti.

FC Rapid ocupă locul 2 în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce ASU Poli este pe 5, cu 39 de puncte. Lider este U Craiova 1948, care are 50 de puncte.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidliga 2reactievictorie 

viewscnt
Articole similare