You are here:

”E primul meu meci decisiv”. Cresc emoţiile pentru Pancu care e la un pas de Euro 2025

”E primul meu meci decisiv”. Cresc emoţiile pentru Pancu care e la un pas de Euro 2025

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal U21 a României a umilit reprezentativa similară a Muntenegrului, scor 6-2, în cadrul preliminariilor pentru EURO U21 2025.

Pancu, după ce România U21 a umilit Muntenegru U21

Naţionala U21 a României a învins cu 6-2 selecţionata similară a Muntenegrului, în penultima etapă din preliminariile EURO 2025.

Daniel Pancu s-a declarat mulţumit de prestaţia tricolorilor meci şi începe să simtă ”presiunea” meciului cu Elveţia, care va avea loc în Giuleşti. 

  • Marţi, 15 octombrie, ora 19:00, România U21 se va duela cu Elveţia U21, pe stadionul Giuleşti.

”Mai simplu decât ne imagineam cu toţii, de data asta şi jucători care au venit au crescut mult, a crescut calitatea lotului, 6 goluri înseamnă că lucruri au mers extraordinar în atac, eu am uitat imediat după joc pentru că ne gândim la următorul meci.

Trebuie să facem 6 puncte, rămâne obiectivul astă! (n.r. legat de suporteri) Acum fiind un meci decisiv, Elvaţia e un adversar dur, mă aştept la un public mult mai numeros. Cred eu că o să fie şi mulţi suporteri a Rapidului, şi sper să ne încurajeze. Nu fac rugaminte, dar Rapidul are mulţi jucători la naţionala şi ar trebui să vină să îi încurajeze. Nu am probleme de efectiv pentru că terenul a fost exemplar.

Cu siguranţă, e cel mai important meci din cariera mea de antrenor, nu există comparaţie, primul meu meci decisiv sper să trec cu bine. Eu pregătesc meciurile la fel. E un meci decisiv!”, a declarat Daniel Pancu. 

  • Muntenegru U21 – România U21 2-6 (Louis Munteanu 16, 27, 74, Janjic 21, 52 Rareş Ilie, Octavian Popescu 59, Mrvaljevic 69, Mihnea Rădulescu 89)

România ocupă primul loc, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, 18 puncte, Finlanda, 17 puncte, Albania, 13 puncte, Muntenegru, 7 puncte, Armenia, 2 puncte.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc pe 15 octombrie, România – Elveţia, Finlanda – Muntenegru şi Albania – Armenia.

Afla mai multe despre: românia u21daniel pancusuporteri 

viewscnt
Articole similare