Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E printre cei mai buni antrenori din România!” Iulian Miu, elogii la adresa unui tehnician din Superligă | EXCLUSIV

„E printre cei mai buni antrenori din România!” Iulian Miu, elogii la adresa unui tehnician din Superligă | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a reuşit să obţină un punct pe terenul campioanei Farul, într-un meci încheiat cu scorul de 1-1.

„E printre cei mai buni antrenori din România!” Iulian Miu, elogii la adresa unui tehnician din Superligă | EXCLUSIV

După meci, Iulian Miu, expertul Orange Sport, a tras concluziile şi a ţinut să scoată în evidenţă meritele lui Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ardelenilor. Miu e de părere că tehnicianul este printre cei mai buni din România, motiv pentru care U Cluj are rezultate foarte bune sub comanda sa.

„Avem foarte multe de învăţat de la Neluţu Sabău. E un tip echilibrat, a dovedit că e un antrenor bun, chiar printre cei mai buni antrenori pe care îi are fotbalul nostru şi e bine că-i de-al nostru, că-i român. El cunoaşte şi foarte bine ceea ce se întâmplă acolo la Cluj, are susţinere. Îi cunoaşte şi pe jucători, că îi ştie din mandatul precedent. Nu a trecut foarte mult timp de atunci”, a declarat Iulian Miu la Orange Sport.

După 13 meciuri jucate din actualul sezon de Superligă, U Cluj ocupă locul 8 în clasament, cu 16 puncte. De cealaltă parte, Farul se află pe 6, cu 19 puncte în 12 meciuri.

”La U Cluj există mult respect”. Ioan Ovidiu Sabău, ”secretul” remizei cu Farul

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul clujenilor, a vorbit despre remiza cu Farul. 

”Un rezultat care mă mulţumeşte, dar sigur că poate trebuia să avem mai multe curaj, am dat uşor mingea la adversar, i-am dat încredere. Am reuşit totuşi să ţinem de rezultat chiar dacă ne-au egalat şi au controlat jocul pe final.

Am avut contraatacuri foarte, foarte bun. Ce mă preocupă e cum să fac să aduc anumiţi jucători care au calitate să ii aduc mai bine cu pregătirea, s-a văzut acolo la schimbări.

Masoero s-a accidentat. Ca joc am arătat mult mai bine, am avut mai multă posesie. Poate prea multă dorinţa de a obţine un rezultat. (n.r. secretul) Multă muncă în teren şi mult respect între jucători”, a declarat Sabău după meci. 

 
 

Afla mai multe despre: iulian miuioan ovidiu sabauu clujfarul 

viewscnt
Articole similare