Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E război în Manchester pentru noul "wonderkid" englez! City şi United se luptă pentru starul lui Norwich

E război în Manchester pentru noul "wonderkid" englez! City şi United se luptă pentru starul lui Norwich

Premier League

Comentarii

Norwich City nu are parte de un sezon deloc bun în Premier League, însă codaşa din prima ligă engleză propune doi jucători extrem de interesanţi. Unul dintre ei este finlandezul Pukki, care a impresionat în startul de campionat. Celălalt este tânărul Todd Cantwell.

Cantwell (21 de ani) este un produs al celor de la Norwich, care a atras toate privirile în acest sezon datorită prestaţiilor sale foarte bune. Jucătorul de bandă stângă a înscris şase goluri şi a oferit două assist-uri şi alături de Pukki reprezintă speranţa fanilor lui Norwich că echipa se poate salva de la retrogradare. 

Tocmai de aceea, oficialii clubului din estul Angliei nu îl vor să îl vândă până la finalul stagiunii actuale, chiar dacă interesul este uriaş pentru el. Ambele echipe din Manchester şi-l doresc pe fotbalistul cu doar o selecţie în reprezentativa de tineret a Albionului. United-ul lui Solksjaer l-ar vrea încă din această iarnă, din cauza accidentărilor lui McTominay şi Pogba, în timp ce City îl monitorizează deja de câţiva ani şi aşteaptă cu încredere momentul oportun pentru a face o impresie oficială. 

Cotat la 15 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, preţul lui Cantwell ar depăşi 30 de milioane de lire sterline, anunţă presa engleză, o sumă care nu este mică, însă nu reprezintă niciun efort imens, mai ales pentru granzi ca United şi City. 

Afla mai multe despre: cantwell 

viewscnt
Articole similare