Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E Real Madrid dependentă de Benzema?". Ce răspuns a oferit Carlo Ancelotti înaintea returului cu Chelsea

"E Real Madrid dependentă de Benzema?". Ce răspuns a oferit Carlo Ancelotti înaintea returului cu Chelsea
Comentarii

Real Madrid - Chelsea se reia marţi, de la ora 22:00, de la scorul de 3-1 pentru echipa lui Ancelotti. Returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor se vede la Orange Sport, iar cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche şi să ne bazăm pe rezultatul primei manşe, ci să rămânem foarte concentraţi, să luptăm pentru fiecare minge. Şi să repetăm marea performanţă din prima rundă. Pentru că sigur Chelsea nu va renunţa şi va face tot posibilul pentru a încerca să se califice.

Nu mi-e teamă de o relaxarea jucătorilor mei după 3-1 în tur, pentru că am norocul să am un grup care cunoaşte foarte bine acest tip de meciuri şi care va fi precaut în faţa unui adversar de calitate precum Chelsea", a spus Ancelotti.

Antrenorul italian al Realului a vorbit şi de Karim Benzema, care în meciul din tur a marcat toate cele trei goluri ale madrilenilor: "Unii spun că suntem foarte dependenţi de el? Asta nu mă deranjează! Sunt chiar fericit să depind de un atacant cu astfel de performanţă! Karim este numărul 9 modern prin excelenţă: complet, nu se mulţumeşte să fie doar la finalizare în zona adversă şi să marcheze, ci ajută foarte mult echipa, face multă muncă defensivă".

Afla mai multe despre: benzema 

viewscnt
Articole similare