You are here:

"E singura problemă". Ovidiu Burcă a "radiografiat" situaţia lui Dinamo în noul sezon de Superligă şi a tras o concluzie!

"E singura problemă". Ovidiu Burcă a "radiografiat" situaţia lui Dinamo în noul sezon de Superligă şi a tras o concluzie!

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă (44 de ani), fostul antrenor de la Dinamo, cel care a promovat echipa înapoi în prima ligă, a urmărit în continuare evoluţia echipei "alb-roşii" chiar şi după ce a fost îndepărtat de pe banca tehnică şi a tras o concluzie pozitivă.

Fostul antrenor al "câinilor", Burcă, a remarcat o creştere în jocul lui Dinamo în al doilea sezon consecutiv de primă ligă după promoare. Ovidiu Burcă a spus care crede că, în opinia sa, este singurul minus pe care îl arată Dinamo în actuala stagiune.

Ovidiu Burcă: "Lucrurile sunt mai stabile la Dinamo"

Burcă a subliniat subţirimea lotului lui Dinamo, care nu are bancă de rezerve la nivelul titularilor. Continuitatea pe care a avut Zeljko Kopic l-a ajutat pe antrenorul lui Dinamo să "radiografieze" mai bine situaţiei echipei, a lotului şi a rivalilor din Superligă.

"Nu ştiu dacă surprinzător, a fost un an de tranzicţie, lucrurile sunt mult mai stabile, antrenorul a avut continuitate, a început să cunoască bine clubul, campionatul, a identificat problemele. Acum, în opinia mea, singura problemă e că au 11, 12 jucători pe care se pot baza, dar când fac schimbări jucătorii nu mai fac ce făceau titularii.

E şi greu pentru că ai adus jucători cu salarii mari, care, poate, nu se pot dubla. Asta cred că e singura problemă  pe care o are Dinamo. Cunosc destul de bine jucătorii tineri, au crescut şi ei, a fost şi pentru ei un an de tranziţie, au mai multă putere", a declarat Ovidiu Burcă, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcaradiografieechipalotzeljko kopic 

viewscnt
Articole similare