Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un băiat spiritual. Scrie impecabil”. Octavian Popescu, lăudat de MM Stoica | EXCLUSIV

”E un băiat spiritual. Scrie impecabil”. Octavian Popescu, lăudat de MM Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu este unul dintre magicienii lui FCSB pe teren. Aflat, însă sub imperiul emoţiilor, tânărul jucător al roş-albaştrilor, de multe ori, abia şi-a găsit cuvintele la flash-interviurile după meci.

Gigi Becali îşi pune cele mai mari speranţe, Tavi Popescu (20 de ani), care nu avusese parte de un debut bun de stagiune. Aflat într-o criză de formă, internaţionalul român îşi pierduse locul de titular temporar, în favoarea lui Florinel Coman, dar a reuşit să îl redobândească după victoria cu Rapid, în care a fost omul meciului.

Octavian Popescu a avut probleme de exprimare la primele interviuri pe care le-a acordat, dar MM Stoica a explicat că tânărul fotbalist a fost copleşit de emoţii.

”E un băiat spiritual. Scrie impecabil”. Octavian Popescu, lăudat de MM Stoica | EXCLUSIV 

Recent, Octavian Popescu a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Orange Sport, care a fost pe placul lui MM Stoica. Managerul general de la FCSB a dat detalii despre tânărul jucător. 

”Eu când le-am spus tututor că Popescu e un băiat spiritual, care a făcut scoală, care scrie impecabil, foloseste cratima impecabil. Scrie impecabil. El fiind timid... cum a fost în primele interviu.. toţi trăgeau concluzii pripite”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

  • 4.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Tavi Popescu, cel mai iubit jucător de la FCSB

Tavi Popescu a reuşit să redevină cel mai iubit jucător de la FCSB, iar, invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a recunoscut că acest lucru este mai mult decât evident.

Managerul general al echipei a dezvăluit că, dintre mulţii cunoscuţi care îi cer tricouri, nouă din 10 doresc tricoul lui Tavi Popescu.

MM Stoica a comparat influenţa şi nivelul de apreciere pe care îl au faţă de acesta cu cele ale lui Mirel Rădoi, Bănel Nicoliţă şi Elton, care erau de asemenea favoriţi ai suporterilor în urmă cu mai mulţi ani.

”Vă imaginaţi cam câţi cunoscuţi îmi cer mie tricouri... mulţi. Cam nouă din 10 îmi cer tricoul lui Octavian Popescu. Cum era Rădoi pe vremuri, că toată lumea cerea Rădoi. După aia, Rădoi / Nicoliţă, dar mai mult Rădoi, a venit Elton, era numai Elton, bineînţeles pentru copii, numai copiii se vedeau Elton, era de statura lor.

Acum Octavian Popescu. (n.r. e cel mai cerut tricou de la FCSB?) De departe. (n.r. păi cine să fie?) Mai e Olaru, mai e Cordea, mai e Coman, care fost... Ok, are o perioadă mai... dar na, nu ştiu”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: octavian popescumm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare