Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E un tip foarte inteligent, dar face o mare greşeală!” Ovidiu Burcă, pus la zid după a treia înfrângere consecutivă a lui Dinamo | EXCLUSIV

„E un tip foarte inteligent, dar face o mare greşeală!” Ovidiu Burcă, pus la zid după a treia înfrângere consecutivă a lui Dinamo | EXCLUSIV
Comentarii

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a fost pus sub lupă după cele 3 înfrângeri suferite de formaţia din Ştefan cel Mare în Superligă.

„E un tip foarte inteligent, dar face o mare greşeală!” Ovidiu Burcă, pus la zid după a treia înfrângere consecutivă a lui Dinamo | EXCLUSIV

Constantin Zotta a tras concluziile după discursul lui Ovidiu Burcă de la finalul meciului cu Sepsi, pierdut de Dinamo, scor 0-3.

Expertul Orange Sport consideră că antrenorul are o mare problemă în ceea ce priveşte discursul său, declarând de fiecare dată câ Dinamo este aproape de a obţine rezultate bune. În realitate, Constantin Zotta crede că Dinamo e departe de nivelul Superligii.

„Burcă e sub mare presiune. E un tip foarte inteligent, e un analist bun, un tip care lucrează la moral, îşi încurajează jucătorii, dar cred totuşi că face o mare greşeală. Cred că Dinamo are în momentul ăsta nişte lacune mari, chiar dacă sunt agresivi şi se luptă. Echipa adversă scapă 5 contra 2, 3 contra 1, asta e realitatea.

Nici n-au apăsat pe acceleraţie cei de la Sepsi. Ovidiu trebuie să realizeze că a început războiul. El îşi laudă elevii că au făcut 3 meciuri bune, dar ce au obţinut?”, a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Ovidiu Burcă le promite fanilor: ”Vor apărea şi rezultatele”

”La Dinamo este tot timpul presiune, dar eu cred că astăzi, faţă de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproşez jucătorilor. Rămânem cu un joc solid. Scorul este nedrept, dar aşa este fotbalul. Scorul arată o diferenţă mult prea mare. Nu este uşor. Îţi trebuie mai mult spirit, trebuie să iei deciziile bune şi noi astăzi nu am luat deciziile bune în multe momente. Aşa se întâmplă când treci dintr-o ligă în alta. Sunt foarte multe schimbări. Este o realitate pe care trebuie să o vedem, să o acceptăm.

Suntem o echipă care anul trecut am prins play-off-ul (n.r. în Liga 2) la finalul ultimelor minute. Am pornit de la nimic şi am ajuns foarte departe. Aşa este şi anul ăsta. Am adus jucătorii destul de târziu din cauza acelei interdicţii la transferuri. Nu vreau să mă plâng. Am făcut un meci solid, ne lipsteşte puţin. Vor apărea şi rezultate, sunt convins.

Sunt discuţii cu anumiţi jucători. Realitatea jocului ne arată şi lipsurile pe care le avem. Suntem la o echipă care nu acceptă mediocritatea. Nu putem să stăm la Dinamo şi să spunem că ne propunem salvarea de la retrogradare.

Este o frustrare. Dacă Denis ( n.r. Politic) ar fi fost mai inspirat, am fi intrat cu 1-0 la pauză...”, a declarat Ovidiu Burcă, după meci.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare