Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E unul din cele mai bune momente din viaţa mea!" Halep, entuziasmată după calificarea în finala Wimbledon 2019! Ce a declarat

"E unul din cele mai bune momente din viaţa mea!" Halep, entuziasmată după calificarea în finala Wimbledon 2019! Ce a declarat

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în finala Wimbledon 2019, după ce a învins-o fără drept de apel pe Elina Svitolina (8 WTA), în două seturi, scor 6-1, 6-3.


După un început echilibrat de meci, cu game-uri extrem de lungi, Halep a preluat controlul partidei şi nu a lăsat în niciun moment senzaţia că ar putea rata calificarea în finală, acolo unde va juca cu învingătoarea dintre Serena Williams şi Barbora Strycova.



Imediat după meci, Simona a declarat că finala de la Wimbledon reprezintă fără îndoială un moment de vârf al carierei ei.

"Este unul din cele mai bune momente din viaţa mea. Vreau să mă bucur de tenis şi sunt extrem de fericită că m-am calificat în finală!

Nu a fost chiar atât de uşor. Au fost game-uri lungi şi dificile. Elina a făcut totul pentru a câştiga această partidă, întotdeauna e dificil să joc împotriva ei. Am făcut însă un meci bun din punct de vedere tactic şi am reuşit să câştig.

Acum am mai multă experienţă, sunt o jucătoare diferită şi am învăţat multe în aceşti patru sau cinci ani. Nu cedez niciodată şi sunt mult mai pozitivă
", a declarat Simona Halep imediat după meci.

Afla mai multe despre: simona halepwimbledongetty 

viewscnt
Articole similare