You are here:

„E vital, de asta depindem!” Condiţia pusă de Giovanni Becali pentru ca România să treacă de grupe la EURO 2024 | EXCLUSIV

„E vital, de asta depindem!” Condiţia pusă de Giovanni Becali pentru ca România să treacă de grupe la EURO 2024 | EXCLUSIV
Comentarii

Giovanni Becali a prefaţat parcursul României la EURO 2024, turneu care va începe în Germania pe 14 iunie.

Giovanni Becali a spus de ce depinde parcursul României la EURO

În opinia cunoscutului impresar, tricolorii lui Edi Iordănescu au nevoie de un start foarte bun pentru a avea şanse să treacă de grupe. Concret, primul meci, cel cu Ucraina, va fi decisiv pentru echipa naţională a României, în viziunea lui Giovanni Becali.

„Ca toţi suporterii români, la fel şi eu îmi doresc o evoluţie frumoasă şi bună a echipei României. Asta nu înseamnă că trebuie să ajungem în semifinale sau finală. 

S-a mai întâmplat un miracol acum 20 de ani, când Grecia a câştigat Campionatul European, dar ea atunci avea o echipă bine sudată, jucători care ţineau, trăgeau de timp. Şi cu 1-0, 1-0 au câştigat Campionatul European, dar e greu să se mai repete acel lucru.

Dar această calificare a echipei României ne dă un tonus. Depindem de primul meci. E vital. Dacă nu pierdem în primul meci, altfel abordăm următoarele două meciuri. Atenţie cum începem!”, a spus Giovanni Becali pentru Orange Sport.

Programul României la EURO 2024

România va avea parte de un debut „de foc” la EURO. Tricolorii vor întâlni Ucraina pe stadionul lui Bayern Munchen.

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: giovanni becaliechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare