You are here:

Ea este pilotul-manechin cu părul albastru ca al fotbalistului Raţiu! "Am primit extraordinar de multe mesaje şi am fost întrebată"

Ea este pilotul-manechin cu părul albastru ca al fotbalistului Raţiu! "Am primit extraordinar de multe mesaje şi am fost întrebată"

Auto

Comentarii

Cristina Cristache este pasionată de tot ce înseamnă albastru, iar de 4 ani poartă această culoare şi la păr. Pilotul de raliuri nu a ratat niciun meci al naţionalei de la Euro şi vrea să îl cunoască personal pe Andrei Raţiu, “tricolorul” cu aceeaşi culoare de păr ca a ei.

Andrei Raţiu a stârnit multe comentarii, după ce fotbalistul a ales să îşi vopsească părul albastru. Cristina Cristache, pilot la Women Rally, a apărut la etapa de la Bucureşti cu aceeaşi culoare de păr ca a lui Raţiu.

„Cum să mă iau eu după el, el s-a luat după mine! Am primit extraordinar de multe mesaje şi am fost întrebată, pentru cei care nu mă cunosc. Eu sunt albastră de 4 ani, este o culoare permanentă, vopsită, reală, este o culoare pe care o iubesc de când mă ştiu”, a declarat Cristina Cristache, pilot de raliuri, pentru Sportsnet.ro

Împreună cu familia, Cristina a urmărit toate meciurile naţionalei de la Euro şi le-a ţinut pumnii băieţilor lui Edi Iordănescu.

„Ultimul meci din grupe a fost de ziua socrului meu şi eram toată familia acolo extrem de atenţi, ne-am bucurat foarte mult, ne-au făcut mândri după atât de multă vreme”, mai spune Cristina Cristache.

Pilotul albastru în cap îşi doreşte să facă schimb de impresii cu fotbalistul naţionalei.

 „Vreau să îl cunosc personal, culoarea mea este permanentă, dar dacă şi el se menţine pe long time, pot să îi dau nişte sfaturi de cum să îşi întreţină culoarea”, a adăugat Cristina Cristache.

Atunci când nu se dă la raliuri, Cristina are cu ce să îşi ocupe timpul!

„Sunt designer  multidisciplinar, am o florărie online cu flori albastre, fac şi design de interior,  sunt speaker motivaţional, model. Iubesc adrenalina, maşinile, ies din zona de confort datorită a ceea ce a făcut Laura prin ceastă competiţie", recunoaşte ea. 

50 de participante la Women Rally

Bucureştiul a găzduit cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Women Rally. La startul competiţiei dedicate doamnelor şi domnişoarelor s-au aliniat 50 de participante din 13 judeţe ale ţării, toate dornice să îmbine performanţa sportivă cu momentele de relaxare şi socializare.

La etapa din Bucureşti au fost prezente şi nume sonore din lumea altor sporturi: campioana olimpică la scrimă, Laura Badea, care a dat startul oficial al concursului, preşedintele Federaţiei Române de Gimnasticp Ritmică, Irina Deleanu, care a fost ambasador al competiţiei, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, dar şi campioana olimpică la judo,  Alina Dumitru.

Din 2018,  Laura Savu este fondatoarea şi organizatoarea  acestei competiţii.

“Sunt deosebit de recunoscătoare minunatelor fete care formează an de an comunitatea Women Rally, comunitate care are deja 6 ani de existenţă. La etapa din Bucureşti ne-am simţit extraordinar, mă bucur că am putut aduna, pe lângă fetele care au participat la concurs, şi nume mari din lumea sportului, pe Elisabeta Lipă, Laura Badea, Irina Deleanu şi Alina Dumitru, dar şi din cea a modei, pe Romaniţa Iovan. Sper să ne revedem în număr cât mai mare şi la etapa de la Cluj din 13-14 septembrie”, spune Laura Savu, fondatoarea şi organizatoarea Women Rally.

Afla mai multe despre: cristina cristachecristina cristache raliuricristina cristache pilot 

viewscnt
Articole similare