Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Echipa campioană! Fără probleme!”. FCSB l-a convins pe Dumitru Dragomir după meciul cu Craiova

”Echipa campioană! Fără probleme!”. FCSB l-a convins pe Dumitru Dragomir după meciul cu Craiova

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Concluzia lui Dumitru Dragomir: ”FCSB este campioană!”

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară.

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

  • În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

După această victorie, Dumitru Dragomir a avut doar cuvinte de laude pentru FCSB, pe care o vede viitoarea campioană din Superligă.

„S-au bătut singuri. N-au putut. Craiova nu e echipă care să ia campionatul, dar nici rea. Pe viitor pot face o echipă bună, să ştiţi. FCSB campioană, da. Categoric. Fără probleme”, a spus „Oracolul” despre formaţia lui Ivaylo Petev.

„Steaua a jucat bine, a avut axul terenului bine pus la punct. Cei 2 fundaşi centrali au jucat foarte bine, mi-a plăcut cum a jucat şi «Minculescu» din punct de vedere tactic. Tavi Popescu n-a spart gura târgului. Apărarea bună.

Îmi pare rău că cei de la Craiova s-au bătut singuri. Fotbalul nu a fost la un nivel foarte ridicat. Mă aşteptam la fotbal bun. Pe viitor cred că va fi mai bine”, a mai spus Dragomir.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovadumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare