Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa de handbal feminim a celor de la CS Rapid, transfer de marcă! L'Equipe anunţă că Alexandra Lacrabere va veni la Bucureşti

Echipa de handbal feminim a celor de la CS Rapid, transfer de marcă! L'Equipe anunţă că Alexandra Lacrabere va veni la Bucureşti

Handbal

Comentarii

L'Equipe anunţă că titrata handbalistă franceză Alexandra Lacrabere, 34 de ani, va evolua la CS Rapid, din sezonul viitor.

  Potrivit sursei citate, interul dreapta va părăsi echipa Chambray în vară pentru un contract pe două sezoane cu Rapid.

"Bucureştiul va vorbi limba franceză, anul viitor. În timp ce Siraba Dembele şi-a prelungit contractul cu CSM, unde Kalidiatou Niakate a semnat pentru doi ani, pe lângă Orlane Kanor, care va părăsi Metz pentru Rapid Bucureşti, în vară va merge în capitala României o altă <albastră>: Alexandra Lacrabere.

Potrivit informaţiilor noastre, fosta jucătoare internaţională (34 de ani, 256 de selecţii), retrasă din echipa Franţei în noiembrie trecut, a semnat pentru următoarele două sezoane cu Rapid Bucureşti. Handbalistă se gândea să-şi oprească cariera, la finalul contractului cu Chambray, unde a sosit vara trecută. Însă ea va da curs acestei ultime provocări în cadrul actualului lider al campionatului României, cu ambiţii puternice pentru sezonul viitor şi care ar trebui să o recruteze şi pe Messina Ivana Kapitanovici, potrivit presei din România", a notat L'Equipe.

Fostă jucătoare la echipe ca Bera Bera (Spania, 2008-2009), Zvezda Zvenigorod (Rusia, 2012-2013), Nice (Franţa, 2014-2016) şi Vardar (Macedonia, 2016-2018), Lacrabere, acum la Chambray Touraine, s-a retras din naţionala Franeţei după ce a câştigat toate trofeele posibile, cel olimpic, anul trecut, cel mondial, în 2017, şi cel european, în 2018.

Afla mai multe despre: handbal-rapid-franţa 

viewscnt
Articole similare