Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa de la CM 2018 care îl fascinează pe Vladimir Putin. Şi nu e naţionala Rusiei :) Cine crede că va câştiga Mondialul

Echipa de la CM 2018 care îl fascinează pe Vladimir Putin. Şi nu e naţionala Rusiei :) Cine crede că va câştiga Mondialul

Cupa Mondială

Comentarii

Cele mai bune 32 de echipe din lume se vor duela între 14 iunie şi 15 iulie, în Rusia, pentru titlul de campioană mondială. Vom avea parte de 64 de meciuri, care se vor disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe din Rusia. Finala se va disputa la Moscokva, pe stadionul Lujniki.

Organizarea CM 2018 reprezintă un mare motiv de mândrie pentru preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, care pare însă conştient că naţionala ţării sale nu are şanse să parcurgă un drum foarte lung la turneul final.

Putin se declară un admirator al Spaniei la acest Campionat Mondial şi e gata să parieze pe iberici.

"Aproape toate echipele au câţiva jucători extraordinari, iar unele se bazează pe cei mai buni din lume, însă Spania are jucători buni pe toate poziţiile. De aceea nu a pierdut niciun meci în calificări şi vine neînvinsă la turneul final.



Modul în care Spania a jucat la mondialul din Africa de Sud a fost pur şi simplu măiestuos. Nu au putut repeta asta în Brazilia, dar acum au revenit la nivelul din 2010 şi de aceea e una din marile favorite!"
, a declarat Vladimir Putin, cu două săptămâni înainte de ceremonia de deschidere a CM 2018.

Program complet CM 2018 şi televizări. Aici ai TOTUL despre Campionatul Mondial 2018

.Urmăreşte CM 2018 în categoria specială de pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: vladimir putincm 2018campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare