Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Superligă lăudată de Helmut Duckadam: ”E la fel de organizată precum CFR! E meritul antrenorului şi conducerii!” EXCLUSIV

Echipa din Superligă lăudată de Helmut Duckadam: ”E la fel de organizată precum CFR! E meritul antrenorului şi conducerii!” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Helmut Duckadam a oferit mai multe declaraţii pentru Orange Sport.

Fostul portar român  a recunoscut că este impresionat de ce a văzut la Rapid în acest sezon. Echipa din Giuleşti a trecut prin momente grele. A retrogradat şi a fost nevoită să o ia de la capăt. 

Totuşi, Rapid a reuşit să se ridice. Echipa a promovat în Liga 1, iar anul trecut a evoluat în play-out. În acest sezon, lucrurile s-au schimbat radical. La echipă a venit acţionar omul de afaceri Dan Şucu, care a promis buget mare şi schimbări majore în club. 

Rezultatele au fost vizbile. Rapid este una dintre cele mai în formă echipe din campionat. Chiar dacă au pierdut marele derby cu FCSB, giuleştenii sunt pe locul 2 în clasament, fiind la 8 puncte în spatele celor de la Farul Constanţa. 

Helmut Duckadam a spus că a fost uimit de jocul celor de la Rapid. Fostul oficial de la FCSB susţine că echipa din Giuleşti este la fel de organizată ca cei de la CFR. 

”E la fel de organizată precum CFR! E meritul antrenorului şi conducerii!” 

”E o echipă organizată, precum CFR, Farul, dacă te uiţi la meciurile lor, vezi că au un stil de joc, deci acest lucru ar trebui să-l vedem poate anul viitor la FCSB.

Pe mine m-a surprins Mutu, trebuie să recunosc. Ce a reuşit la Rapid e surprinzător pentru mine, asta i se datorează lui, are şi o conducere bună, şi jucători, dar dacă vrea să se bată la campionat, mai are nevoie de 3-4 jucători”, a spus Helmut Duckadam, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: rapid-duckadam-superligă 

viewscnt
Articole similare