Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa ideală a etapei a 25-a din Superligă. Zeljko Kopic, cel mai inspirat antrenor al rundei

Echipa ideală a etapei a 25-a din Superligă. Zeljko Kopic, cel mai inspirat antrenor al rundei

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat, marţi, echipa etapei a 25-a din Superligă, încheiată luni seară, odată cu partida dintre Farul şi Dinamo, scor 0-2.

Rapid este echipa cu cei mai mulţi jucători selecţionaţi pentru ”echipa ideală” în această rundă - trei: Mihai Marian Aioani, Iulian Cristea şi Damjan Djokovic.

Doi jucători de la Dinamo

Lucru rar întâlnit în actuala ediţie de campionat: Dinamo are doi jucători în echipa ideală, plus antrenorul Zeljko Kopic. De asemenea, tot doi jucători au ”trimis” FCSB şi FC Botoşani.  

Câte un jucător în echipă au avut U Cluj şi UTA Arad.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 10-a:

PORTAR

 • Marian Aioani (FC Rapid 1923) - S-a acomodat rapid la noua sa echipă. A fost sigur în intervenţii.

FUNDAŞI

 • Tiberiu Căpuşă (UTA Arad) - A deschis scorul în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din runda a 25-a. A fost a doua sa reuşită din acest sezon.
 • Darko Velkovski (Dinamo) - Gol marcat şi o intervenţie în defensivă care a salvat un gol. Printre cei mai buni jucători din disputa de la Ovidiu.
 • Iulian Cristea (FC Rapid 1923) - Intrat în teren după primul sfert de oră, a arătat că poate fi oricând o soluţie pentru defensiva giuleştenilor.
 • Risto Radunovic (FCSB) - Experienţa lui s-a văzut în modul cum a tratat fiecare duel. Este străinul cu cele mai multe meciuri în tricoul roş-albaştrilor.

MIJLOCAŞI

 • Valentin Gheorghe (Universitatea Cluj) - Introdus la pauză, a schimbat în bine jocul echipei. A marcat şi a scos penalty-ul în urma căruia ardelenii au egalat.
 • Damjan Djokovic (FC Rapid 1923) - Pe lângă golul marcat, a avut o evoluţie consistentă la centrul terenului, unde a făcut excelent legătura între linii.
 • Gabriel David (FC Botoşani) - Tânărul jucător al moldovenilor şi-a trecut pentru a patra oară numele pe tabela marcatorilor.

ATACANŢI

 • Alexandru Băluţă (FCSB) - A finalizat frumos o acţiune ofensivă la care au participat activ 10 dintre cei 11 jucători trimişi în teren de Elias Charalambous.
 • Enzo Lopez (FC Botoşani) - Al doilea meci în SuperLigă, al doilea gol marcat. Un vârf care merită urmărit cu atenţie.
 • Dennis Politic (Dinamo) – A marcat şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI

Zeljko Kopic (Dinamo) – Pregătiţi excelent tactic, bucureştenii au reuşit o victorie mare, care a reaprins speranţele că vor atinge obiectivul principal, salvarea de la retrogradare.

Afla mai multe despre: kopicechipa idealabalutafarul-dinamo 

viewscnt
Articole similare