Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa ideală a etapei a 28-a din Superligă. FCSB şi Rapid au câte doi jucători, dar o altă formaţie este reprezentată mai bine

Echipa ideală a etapei a 28-a din Superligă. FCSB şi Rapid au câte doi jucători, dar o altă formaţie este reprezentată mai bine

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat, vineri, echipa ideală a etapei a 28-a din Liga 1, care s-a încheiat, joi seară, odată cu partida dintre FCSB şi Petrolul, scor 4-1.

Farul este echipa cu cei mai mulţi jucători evidenţiaţi în această rundă - trei (Mihai Popescu, Tudor Băluţă şi Adrian Mazilu), după victoria cu Sepsi, scor 2-0.

De asemenea, FCSB şi Rapid au şi ea câte doi jucători care au prins ”11-le” ideal al rundei.

Cel mai bun antrenor a fost desemnat Liviu Ciobotariu de la FC Voluntari, după victoria importantă obţinută pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 3-0.

Trei jucători de la Farul în primul ”11”

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 28-a:

PORTAR

  • Horaţiu Moldovan (Rapid / 25 de ani) - A avut câteva intervenţii fantastice! Are un sezon de excepţie în poarta Rapidului.

FUNDAŞI

  • Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A depus un efort consistent pe toată durata partidei care le-a adus oltenilor al treilea succes la rând pe teren propriu în 2023.
  • Mihai Popescu (Farul / 29 de ani) - Probabil, cel mai bun sezon din carieră în Superliga României! A făcut un nou meci fără greşeală, dovadă fiind şi indexul Instat, unul formidabil - 276.
  • Yuri Matias (CFR Cluj / 28 de ani) - Graţie golului marcat, CFR şi-a trecut în cont o nouă victorie, a 19-a în acest sezon.
  • Naser Aliji (FC Voluntari / 29 de ani) - A contribuit cu o pasă de gol la succesul fără drept de apel reuşit de ilfoveni la Mioveni.

MIJLOCAŞ

  • Ioan Filip (U Cluj / 33 de ani) - Experimentatul mijlocaş al Universităţii Cluj a marcat cu o execuţie de excepţie unicul gol al meciului de pe „Municipalul" din Sibiu.
  • Adrian Şut (FCSB / 23 de ani) - Cu un nou gol marcat, Şut prinde pentru a şaptea oară "Echipa etapei", toate prezenţele fiind în returul sezonului regulat.
  • Tudor Băluţă (Farul / 23 de ani) – „Dirijorul", aşa cum este alintat de către Hagi, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, fiind desemnat şi MVP-ul meciului cu Sepsi OSK.

ATACANŢI

  • Ştefan Pănoiu (Rapid / 20 de ani) - Tânărul jucător rapidist a înscris pentru a treia oară în ediţia curentă.
  • Andrea Compagno (FCSB / 26 de ani) - A marcat de două ori şi a revenit în fruntea clasamentului golgheterilor, unde împarte prima poziţie cu Marko Dugandzic.
  • Adrian Mazilu (Farul / 17 ani) - Un nou gol reuşit de "perla" Farului, cu o execuţie tehnică de mare calitate.

ANTRENORUL ETAPEI

  • Liviu Ciobotariu (FC Voluntari / 51 de ani - FOTO) - Cel mai longeviv antrenor activ pe prima scenă a găsit soluţiile prin care echipa sa a trecut peste perioada mai puţin bună. FC Voluntari a bifat al doilea succes la rând în campionat, unul categoric.

Afla mai multe despre: superligacompagnopanoiumoldovanciobotariu 

viewscnt
Articole similare