Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa ideală a etapei a 3-a din Superligă, play-off/play-out. Gică Hagi, ales cel mai inspirat antrenor. FCSB, doi jucători în primul ”11”

Echipa ideală a etapei a 3-a din Superligă, play-off/play-out. Gică Hagi, ales cel mai inspirat antrenor. FCSB, doi jucători în primul ”11”

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat, marţi, echipa etapei a 3-a din Superligă, play-off/play-out, încheiată luni seară, odată cu partida dintre Sepsi şi Rapid, scor 2-0, din play-off.

Formaţia care s-a evidenţiat cel mai mult în această rundă este Farul Constanţa. Antrenorul său, Gheorghe Hagi, a fost ales cel mai bun antrenor al etapei, după ce i-a coordonat exemplar pe ”marinari” într-o nouă victorie în play-off, contra Universităţii Craiova, la Ovidiu, scor 3-2.

  • Este a opta oară când Gică Hagi este ales antrenorul etapei.

Farul are cei mai mulţi jucători printre evidenţiaţi

De asemenea, Farul are şi cei mai mulţi jucători în echipa etapei - patru: David Kiki, Ionuţ Larie, Constantin Grameni şi Louis Munteanu.

FCSB are şi ea doi jucători în primul ”11” al rundei: pe Ştefan Târnovanu şi pe Florinel Coman, decisivi în egalul cu CFR Cluj, scor 1-1.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 3-a din play-off şi play-out:

PORTAR

  • Ştefan Târnovanu (FCSB / 22 de ani) - Prinde „Echipa etapei" pentru a doua rundă la rând. A avut opt intervenţii, dintre care trei supersave-uri, şi un procentaj de 100 % la ieşiri reuşite pe centrări (5 din 5).

FUNDAŞI

  • David Kiki (Farul / 29 de ani) – A avut o evoluţie consistentă. Contra Universităţii, Kiki a reuşit şase deposedări, cele mai multe izbutite de un jucător în etapa a 3-a din play-off.
  • Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) - Atitudine de căpitan! A recuperat balonul şi a declanşat acţiunea pentru golul de 2-2, apoi a transformat un penalty într-un moment cheie, dovedind că este un caracter puternic.
  • Félix Mathaus Lima (Petrolul / 32 de ani) - Titular incontestabil în tricoul Petrolului, a înscris pentru a doua oară în campionatul actual.
  • Raul Opruţ (FC Hermannstadt / 25 de ani) - A înscris un gol foarte important, care le-a adus sibienilor o victorie mare în lupta pentru atingerea obiectivului.

MIJLOCAŞI

  • Lovro Cvek (CFR Cluj / 27 de ani) - A consumat multă energie pe durata derby-ului de pe „Dr. Constantin Rădulescu". A acoperit excelent centrul terenului. 
  • Jonathan Rodríguez (Sepsi OSK / 32 de ani) - A avut o prestaţie fără greşeală. A fost mijlocaşul defensiv cu cel mai bun index InStat - 268.
  • Constantin Grameni (Farul / 20 de ani) - Continuă evoluţiile formidabile! A marcat pentru a şasea oară, trei dintre goluri fiind reuşite din afara careului mare.

ATACANŢI

  • Louis Munteanu (Farul / 20 de ani) - Pe lângă golul marcat, a fost implicat în majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de dobrogeni.
  • Aurelian Chiţu (FC U Craiova 1948 / 32 de ani) - A înscris de trei ori, o performanţă pe care a reuşit-o pentru întâia oară pe prima scenă din România.
  • Florinel Coman (FCSB / 25 de ani) - A înscris direct din lovitură liberă, reuşita sa păstrându-i pe roş-albaştrii bucureşteni cu şanse reale în lupta pentru titlu.

ANTRENORUL ETAPEI

  • Gheorghe Hagi (Farul / 58 de ani) - A gestionat perfect momentele dificile din partida cu Universitatea. Este desemnat antrenorul etapei pentru a opta oară în sezonul 2022-2023.

Afla mai multe despre: gica hagicomansuperliga 

viewscnt
Articole similare