Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Echipa naţională are nevoie de el". Fotbalistul pe care Edi Iordănescu îl cheamă în lot pentru meciurile din Liga Naţiunilor

"Echipa naţională are nevoie de el". Fotbalistul pe care Edi Iordănescu îl cheamă în lot pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Edward Iordănescu, nu renunţă la unul dintre cei mai voloroşi tricolori. Deşi nu a prins niciun meci oficial de câteva luni, Nicolae Stanciu (28 de ani) rămâne indispensabil naţionalei, consideră Iordănescu junior.

Edi Iordănescu, despre Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a plecat de la Slavia Praga la începutul acestui an şi a semnat cu formaţia chineză Wuhan Three Towns, iar acest lucru a făcut ca fotbalistul să rateze convocarea la amicalele cu Grecia şi Israel.

Chiar dacă a părăsit Europa, fostul mijlocaş al FCSB este aşteptat la echipa naţională, unde a fost titular în ultimii ani. 

"Cred foarte tare în continuare că echipa naţională are în continuare nevoie de Nicolae Stanciu. Nicuşor are ce să ofere, indiscutabil, pentru echipa naţională. Mă deranjează că a plecat în China, dar nu este o decizie care aparţine decât lui", a declarat Edi Iordănescu pentru Pro Arena

Nicolae Stanciu s-a transferat în China, după doi ani şi jumătate petrecuţi la Slavia Praga. Wuhan FC este nou-promovată în prima ligă a campionatului din ţara „Marelui Zid”. 

Nicolae Stanciu va avea un salariu de aproximativ 3 milioane de euro pe an, iar Slavia Praga primeşte 4,5 milioane de euro pentru transfer.

Înaintea partidelor din Liga Naţiunilor, Alin Toşca (30 de ani), fotbalistul lui Gaziantep FK, s-a retras de la echipa naţională a României. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescunicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare