Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pe care Adrian Mutu vrea să o antreneze în viitor. Ce a declarat în presa din Azerbaidjan

Echipa pe care Adrian Mutu vrea să o antreneze în viitor. Ce a declarat în presa din Azerbaidjan
Comentarii

Adrian Mutu a oferit o declaraţie foarte interesantă în presa din Azerbaidjan.

Echipa pe care Adrian Mutu vrea să o antreneze în viitor. Ce a declarat în presa din Azerbaidjan

Antrenorul celor de la Neftchi Baku a precizat la echipă şi-ar dori să antreneze în viitor. Deşi s-a tot vorbit despre o numire a lui Adi Mutu pe banca naţionalei României, „Briliantul” a oferit un alt răspuns pentru presa din Azerbaidjan.

Concret, Mutu şi-ar dori să o antreneze pe Fiorentina, echipă pentru care a scris istorie ca fotbalist.

  • Adrian Mutu a jucat 143 de meciuri pentru echipa din Florenţa, reuşind să înscrie 69 de goluri şi să ofere 27 de assisturi

BREAKING | Mutu a făcut rost de bani pentru transferul lui Marko Dugandzic: 1,3 milioane de euro!

Adrian Mutu a debutat pentru Neftchi Baku într-un meci oficial, joi seară, în remiza din Bosnia-Herţegovina, scor 2-2, contra celor de la Zeljeznicar, în turul doi preliminar al Conference League, manşa tur.

După meci, ”Briliantul” s-a plâns de faptul că nu are atacanţi în lot şi a fost nevoit să improvizeze în partida din Europa.

Aşadar, cu siguranţă printre priorităţile lui Adrian Mutu pentru următoarea se află şi aducerea a cel puţin doi atacanţi.

Se ştie foarte bine faptul că unul dintre favoriţii săi este atacantul croat al celor de la Rapid, Marko Dugandzic.

Recent, şefii formaţiei din Giuleşti au afirmat că Marko nu este de vânzare, o ofertă consistentă i-ar putea face să se răzgândească.

Adrian Mutu ar putea să profite şi de faptul că fotbalistul a intrat în ultima an de contract, aşa că ar putea deschide curând ofensiva pentru realizarea transferului.

În ultimele zile, Neftchi Baku a făcut rost de bani prin vânzarea unui atacant, brazilianul Matheus Saldana. 

Un atacant valoros, dar capricios. Acesta ar fi trebuit să rămână sub formă de împrumut la Jef United, în Japonia, însă Partizan Belgrad a cerut transferul său definitiv, iar azerii au rezolvat formalităţile pentru 1,3 milioane de euro.

Chiar dacă Marko Dugandzic are o cotă de piaţă de 2,5 milioane de euro, faptul că nu se pune problema prelungirii înţelegerii face ca suma de transfer, indiferent de cineva va înainta oferta, să fie mult mai mică.

Aşadar, o sumă în jurul a 1,3-1,5 milioane de euro i-ar putea convinge pe conducătorii din Giuleşti să-l cedeze pe Marko Dugandzic, pentru a nu-l pierde liber de contract din vară.

În urmă cu două săptămâni, jurnaliştii azeri au anunţat public interesul lui Adrian Mutu pentru aducerea lui Marko Dugandzic, însă, de atunci, nu s-au iniţiat discuţii. Acum, prin vânzarea lui Saldanha pentru 1,3 milioane de euro, Neftchi e gata să facă o ofertă concretă.

Afla mai multe despre: adrian mutuneftchi bakuazerbaidjanfiorentina 

viewscnt
Articole similare