Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pe care impresarul lui Moruţan o exclude din start dacă românul pleacă de la Galatasaray: "Suntem oameni serioşi"

Echipa pe care impresarul lui Moruţan o exclude din start dacă românul pleacă de la Galatasaray: "Suntem oameni serioşi"

Stranieri

Comentarii

Victor Becali, agentul lui Olimpiu Moruţan, a oferit o primă reacţie, după ce presa din Turcia a notat că s-ar putea întoarce la FCSB.

FCSB nu e o variantă pentru Moruţan

Lăsat pe banca de rezerve de Domenec Torrent după plecarea lui Fatih Terim, Olimpiu Moruţan aşteaptă schimbări la Galatasaray. 

Chiar dacă ar urma să părăsească echipa din Istanbul, mijlocaşul român nu va reveni la FCSB. 

„Haide, domnule, suntem oameni serioşi! Nu se pune problema ca Moruţan să se întoarcă la FCSB. În primul rând, Galatasaray trebuie să aibă preşedinte de club, că acum nu are.

Apoi, să vadă cine va fi antrenor pentru noul sezon. Abia după aceea se va putea vorbi despre fotbalişti şi transferuri. Mai clar de atât nu se poate”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

”Nu înţeleg de ce nu joc. Antrenorul e responsabil”

Într-un interviu cu presa din Turcia, internţionalul român a afirmat că se pregăteşte la fel de bine la antrenamente ca oricând şi că nu înţelege de ce nu joacă.

"Întotdeauna am fost pregătit să joc 90 de minute. Fatih Terim mi-a dat din ce în ce mai multe minute de joc la fiecare meci, pentru a putea gestiona presiunea.

De aceea am trecut mai uşor prin prima perioadă a sezonului... nu ştiu să spun de ce nu mai joc acum.

Eu continui să mă antrenez la fel de bine ca la început, poate chiar încerc mai mult, dar antrenorul a luat această decizie, el este responsabil.

Continui să lucrez, nu mă voi opri să muncesc", a declarat Olimpiu Moruţan, pentru Ajansspor.

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare