Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa Restului Lumii a câştigat pentru prima oară în istorie Laver Cup! Toate rezultatele

Echipa Restului Lumii a câştigat pentru prima oară în istorie Laver Cup! Toate rezultatele

Tenis

Comentarii

Echipa Restului Lumii a reuşit să câştige, duminică, ediţia 2022 a competiţiei masculine de tenis Laver Cup. Este pentru prima oară în istorie când se întâmplă acest lucru.

Ediţia 2022 a Laver Cup s-a încheiat cu victoria echipei Restului Lumii, care a reuşit să obţină trei victorii din trei meciuri disputate duminică. Este pentru prima oară când echipa Restului Lumii câştigă competiţia, după patru ediţii cucerite de Europa.

Înaintea meciurile de duminică, Europa conducea cu 8-4 la puncte, dar ultimele patru partide erau decisive, pentru că fiecare victorie era cotată la trei puncte.

Mai întâi dublul european Matteo Berrettini/Andy Murray a pierdut cu 6-2, 3-6, 8-10 meciul cu dublul Felix Auger-Aliassime/Jack Sock.

Apoi echipa Restului Lumii a preluat conducerea cu 10-8 prin victoria canadianului Felix Auger-Aliassime în faţa lui Novak Djokovic, scor 5-3, 7-6, pentru ca succesul lui Frances Tiafoe să fie decisiv. Tiafoe l-a învins cu 1-6, 7-6, 10-8 pe Stefanos Tsisipas şi a dus scorul la 13-8 pentru echipa Restului Lumii.

Ultimul meci, cel dintre Casper Ruud (Europa) şi Taylor Fritz (Restul Lumii) nu s-a mai disputat.  

Afla mai multe despre: laver cup 

viewscnt
Articole similare