Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Liga 1 care are cele mai mici şanse să se califice în grupele Conference League: ”Sunt preocupat de condiţia lor fizică!” Verdictul lui Florin Răducioiu EXCLUSIV

Echipa din Liga 1 care are cele mai mici şanse să se califice în grupele Conference League: ”Sunt preocupat de condiţia lor fizică!” Verdictul lui Florin Răducioiu EXCLUSIV
Comentarii

Florin Răducioiu a vorbit despre şansele echipelor româneşti de a se califica în grupele Conference League.

CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova s-au calificat în play-off-ul Conference League, fază în care au dat peste adversari accesibili. Ehipa lui Dan Petrescu s-a duelat în prima manşă a play-off-ului cu Maribor, campioana Sloveniei, dar rezultatul a fost 0-0, iar totul se va decide în retur. 

Echipa lui Nicolae Dică a înfruntat-o pe Viking, grupare din Norvegia, care a reuşit surpriza pe Naţional Arena. FCSB a fost învinsă cu 1-2, iar joi va merge în Norvegia pentru a încerca să întoarcă scorul pe teren sintetic. 

Craiova a jucat cu Hapoel Beer Sheva, la Severin, iar meciul a avut o desfăşurare incredibilă. Craiova a rămas fără Papp, care a fost eliminat pe tunelul către vestiar, după ce a intrat într-o altercaţie cu un adversar. Arbitrul a văzut şi l-a eliminat. Scorul final a fost 1-1, iar totul se va decide în retur. 

Expertul Orange Sport, Florin Răducioiu, crede că toate echipele ar avea şanse de calificare. Totuşi, fostul internaţional susţine că FCSB ar avea o misiune mult mai dificilă decât restul echipelor româneşti. 

”Sunt preocupat de condiţia lor fizică!”

”Toate au şanse să se califice mai departe. Poate mai puţin FCSB. Dar nu cred că toate au o remontada de făcut. Deci sunt nişte scoruri foarte uşor de întors. Poate puţin mai greu pentru FCSB.

Am dubiile mele cu FCSB. Legat de condiţii, de teren. Condiţia lor fizică mă preocupă. Nu ştiu. Dar Craiova şi echipa lui Dan au mari şanse să se califice”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: conference league-cfr-fcsb-craiova 

viewscnt
Articole similare