Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa unde va juca Radu Drăguşin în sezonul viitor: "E super!". Antrenorul a făcut anunţul

Echipa unde va juca Radu Drăguşin în sezonul viitor: "E super!". Antrenorul a făcut anunţul

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) a avut parte de câteva luni de adaptare la fotbalul din Premier League, după transferul la Tottenham de la Genoa, iar în finalul sezonului a primit minute din partea lui Ange Postecoglu.

În presa internaţională au existat informaţii despre un nou interes al lui Napoli pentru Drăguşin, după ce echipa italiană l-a dorit şi la începutul lui 2024. Radu Drăguşin a ales Tottenham, iar Ange Postecoglu a făcut un anunţ despre viitorul fundaşului.

Ange Postecoglu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin: "E super că-l avem"

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglu, a vorbit despre fundaşul Radu Drăguşin şi a rostit cuvinte de laudă despre românul ajuns la Londra în schimbul a 25 de milioane de euro.

În ciuda speculaţiilor despre plecarea lui de la Spurs, Ange Postecoglu a făcut o declaraţie dătătoare de speranţă la adresa fundaşului român, care speră să primească mai multe minute pe teren în viitorul sezon din Premier League.

"E un copil foarte bun, un fundaş care iubeşte să se apere. Are curaj când pasează, are doar 22 de ani.  E super că îl avem la Spurs!", a declarat Ange Postecoglu, antrenorul lui Tottenham, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Radu Drăguşin a jucat 9 meciuri, un tottal de 429 de minute, în toate competiţiile sezonului la Tottenham Hotspur, fără gol sau pasă de gol în "cont".

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguetottenhamechipaange postecoglu 

viewscnt
Articole similare