Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipament special pentru Real Madrid la aniversarea celor 120 de ani de existenţă. Cum arată şi în ce culoare vor evolua "galacticii" în derby-ul cu FC Barcelona

Echipament special pentru Real Madrid la aniversarea celor 120 de ani de existenţă. Cum arată şi în ce culoare vor evolua "galacticii" în derby-ul cu FC Barcelonagalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid va evolua într-un echipament de culoare neagră în marele derby al fotbalului spaniol (El Clasico) cu FC Barcelona, programat duminică seara, pe stadionul Santiago Bernabeu, gruparea din capitala Spaniei dorind să marcheze astfel împlinirea a 120 de ani de la fondarea sa.

"O colecţie specială pentru un moment special. Cea de-a 120-a noastră aniversare", a scris Real Madrid pe contul său de Twitter, alături de un videoclip în care starurile Karim Benzema, Marcelo, David Alaba şi Ferland Mendy prezintă noul model de tricou Y-3, conceput de Adidas împreună cu designerul japonez Yohji Yamamoto.

Ultima dată când Real Madrid nu a evoluat în alb într-un derby cu FC Barcelona a fost în prima manşă a Supercupei Spaniei 2017-2018. Real a învins-o atunci pe Barca cu 3-1 pe Camp Nou, prin autogolul lui Gerard Pique şi reuşitele lui Cristiano Ronaldo şi Marco Asensio.

Nici FC Barcelona nu va evolua în tradiţionalul său echipament "blaugrana", ci în culorile galben şi roşu ale drapelului catalan, la derby-ul cu Real Madrid.

 

Afla mai multe despre: real madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare