Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eden Hazard s-a săturat şi vrea să plece de la Real Madrid. Gestul lui Florentino Perez care l-a supărat pe fotbalistul belgian

Eden Hazard s-a săturat şi vrea să plece de la Real Madrid. Gestul lui Florentino Perez care l-a supărat pe fotbalistul belgian
Comentarii

Eden Hazard este decis să se despartă de Real Madrid, în condiţiile în care a fost utilizat foarte puţin de antrenorul Carlo Ancelotti de la debutul acestui sezon, informează site-ul belgian Voetbal Nieuws, citat de EFE.

Potrivit informaţiilor dezvăluite de jurnalistul Sacha Tavolieri, un alt motiv pentru care Hazard doreşte să plece de pe Santiago Bernabeu îl reprezintă modul în care clubul a gestionat situaţia sa medicală, după ce s-a confruntat cu o serie de probleme musculare pe parcursul anului 2021, de exemplu în zona abdominală şi la coapsa dreaptă.

Ziaristul belgian a asigurat că personalul medical de la Real Madrid i-a recomandat lui Hazard să se supună unei noi intervenţii chirurgicale pentru a-şi finaliza vindecarea după ultima sa accidentare, deşi preşedintele clubului spaniol, Florentino Perez, ar fi făcut presiuni pentru a-l împiedica pe atacant să se opereze.

Conform portalului care publică aceste informaţii, obiectivul acestei presupuse manevre este ca Hazard să poată juca în continuare pentru ca Real Madrid să-l poată vinde, fie în actualul mercato de iarnă, fie în vara viitoare.

Eden Hazard (31 ani), achiziţionat de Real Madrid cu peste 100 milioane euro de la Chelsea, în 2019, a disputat doar 722 de minute de la debutul acestui sezon, fiind introdus pe teren de Carlo Ancelotti în 16 meciuri oficiale. Belgianul nu a evoluat nici măcar un minut în cele două meciuri disputate de echipa sa, la Riad, în cadrul Supercupei Spaniei, câştigată de madrileni.

Afla mai multe despre: hazard 

viewscnt
Articole similare