Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eden Hazard şi-a decis viitorul după ce s-a speculat că se va întoarce la Chelsea! Fratele belgianului a dezvăluit totul

Eden Hazard şi-a decis viitorul după ce s-a speculat că se va întoarce la Chelsea! Fratele belgianului a dezvăluit totul

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard nu a reuşit să se adapteze la Real Madrid, iar fratele jucătorului a dezvăluit ca planuri are fostul star de la Chelsea.

Eden Hazard evoluează în tricoul lui Real Madrid din 2019, an în care spaniolii au plătit în schimbul lui 115 milioane de euro. Belgianul nu a reuşit să se ridice niciodată la forma pe care a arătat-o în Premier League, dar a fost şi urmărit de ghinion. 

Eden Hazard a avut parte de o serie de accidentări, care l-au făcut să rateze foarte multe meciuri ale lui Real Madrid. De fiecare dată când a revenit, el a părut temător şi nu a reuşit să îşi pună în valoare calităţile care le-au făcut unul dintre cel mai buni fotbalişti ai planetei. 

Totuşi, fratele jucătorului a dezvăluit ce planuri de viitor are şeptarul lui Real Madrid. Thorgan Hazard a recunoscut că fratele lui intenţioneză să îşi ducă la bun sfârşit contractul cu Real Madrid, actuala înţelegere fiind valabilă până în vara 2024. 

”Eden şi-a făcut deja cariera. E bine acolo unde este, familia lui se simte bine acolo. Are contract până în 2024 şi cred că îl va duce la final. Poate că Eden joacă puţin mai puţin acum şi echipa funcţionează fără el, dar toată lumea ştie cât de bun este”, a spus Thorgan Hazard pentru belgienii de la Het Laatste Nieuws.

Afla mai multe despre: real madrid-eden hazard-chelsea 

viewscnt
Articole similare