Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a bătut palma cu Gigi Becali şi va semna cu FCSB. Antrenorul poate fi prezentat astăzi | EXCLUSIV

Edi Iordănescu a bătut palma cu Gigi Becali şi va semna cu FCSB. Antrenorul poate fi prezentat astăzi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are un nou antrenor. Edi Iordănescu (43 de ani) va semna cu FCSB după ce a bătut palma cu Gigi Becali (63 de ani), patronul echipei. Becali şi Iordănescu Jr. au negociat, duminică seara, şi se pare că au ajuns la un acord, iar Edi va deveni antrenorul FCSB după ce a luat titlul cu CFR Cluj în sezonul trecut.

FCSB are un nou antrenor. Edi Iordănescu a bătut palma cu Gigi Becali şi va semna

Înfrângerea cu Rapid (0-1) şi modul cum a arătat echipa l-a determinat pe Gigi Becali să ia o măsură importantă, schimbarea antrenorului. Dinu Todoran are zilele numărate la echipa roş-albastră după ce începutul slab de campionat şi ratarea calificării în grupele Conference League. FCSB are un nou antrenor, spun sursele Telekom Sport, care susţin că Edi Iordănescu va semna cu echipa după ce s-a înţeles cu Gigi Becali.

Gigi Becali l-a dorit şi în trecut pe Edi Iordănescu la echipă, dar nu s-a ajuns la niciun acord. Astfel, între timp, Edi Iordănescu a mers la CFR Cluj şi a luat al patrulea titlu consecutiv pentru echipa din Gruia. Rămas liber de contract, Iordănescu va ajunge la FCSB, după ce Gigi Becali a fost de acord să-i acorde putere totală de decizie în ceea ce priveşte echipa, aşa cum a cerut.

Potrivit surselor Telekom Sport, există mici detalii de pus la punct între Gigi Becali şi Edi Iordănescu, în ceea ce priveşte contractul şi există şanse ca antrenorul să fie prezentat astăzi, marţi, 17 august.

Edi Iordănescu va semna cu FCSB. Gigi Becali l-a contactat după înfrângerea cu Rapid

Gigi Becali s-a înfuriat după înfrângerea suferită de FCSB în faţa Rapidului, scor 1-0 pe Arena Naţională, şi deşi iniţial anunţase că nu-l va schimba pe Dinu Todoran se pare că s-a înţeles cu Edi Iordănescu. Patronul FCSB a vorbit, luni seara, despre venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a formaţiei sale. "Nu e 100%, dar sunt şanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiţie. Aşa va fi de acum înainte. Dacă ne înţelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marţi. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă şi i-am spus acest lucru.

O să fie şi o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit şi au fost grele ultimele zile. De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: edi iordanescu antrenor fcsbedi iordanescu acord gigi becaligigi becali edi iordanescu fcsbedi iordanescu antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare