Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a confirmat plecarea lui Moruţan la Galatasaray şi a cerut un transfer: "Îi urez baftă. Trebuie să ne completăm!"

Edi Iordănescu a confirmat plecarea lui Moruţan la Galatasaray şi a cerut un transfer: "Îi urez baftă. Trebuie să ne completăm!"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) a confirmat plecarea lui Olimpiu Moruţan (22 de ani) de la FCSB la Galatasaray. Antrenorul echipei roş-albastre a spus că există şanse foarte mari să plece Moruţan şi că, în cazul plecării, trebuie să fie adus un alt jucător în locul său.

Edi Iordănescu a confirmat plecarea lui Moruţan la Galatarasay: "Îi urez baftă!"

Înaintea debutului său la FCSB, cu Sepsi, Edi Iordănescu a vorbit despre plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Turcii vor plăti 4,2 milioane de euro în schimbul fotbalistului român, cu posibilitatea de a creşte suma cu încă 1,5 milioane de euro dacă se vor califica în grupele Europa League.

Iordănescu a spus că îi urează baftă lui Moruţan şi nu s-a putut opune plecării sale, având în vedere că clubul a fost mulţumit cu oferta financiară, dar a cerut un transfer cu care mijlocaşul să fie înlocuit.

"Vedem, sunt şanse foarte mari. Până când nu sunt semnate actele eu nu pot să mă propununţ în sensul ăsta. Dacă va pleca îi doresc baftă. E o pierdere mare pentru echipă, pentru mine, pentru obiectivul nostru. Când este interesul jucătorului la mijloc, când sunt alte condiţii, când clubul e mulţumit eu nu mă pot opune. Dacă va pleca, cu siguranţă trebuie să ne completăm!", a spus Edi Iordănescu, înainte de meci.

Olimpiu Moruţan, vândut la Galatarasay

FCSB a ajuns, în cele din urmă, la o înţelegere cu Galasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. După mai multe runde de negocieri, în care s-au cerut chiar şi 10 milioane de euro în schimbul jucătorului, FCSB şi Galata au bătut palma şi Moruţan va juca în Turcia, unde va fi coleg cu Alexandru Cicâldău. “Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

FC Copenhaga s-a interesat şi ea de transferul lui Olimpiu Moruţan, dar în cele din urmă Galatasaray a rezolvat mutarea.

Afla mai multe despre: olimpiu morutantransferplecarefcsbgalatasarayedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare