Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a făcut calculele pentru EURO 2024! Cum se poate califica naţionala României la turneul final: "Ar fi fost mai uşor dacă am fi câştigat cu Belarus"

Edi Iordănescu a făcut calculele pentru EURO 2024! Cum se poate califica naţionala României la turneul final: "Ar fi fost mai uşor dacă am fi câştigat cu Belarus"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (45 de ani) a făcut calculele pentru EURO 2024 şi a spus, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Andorra (duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45) cum pot obţine tricolorii biletele de participare la turneul final care va avea loc în Germania.

România întâlneşte Andorra în al doilea meci pe care îl dispută în această în preliminariile EURO 2024, pe Arena Naţională, şi e obligată să câştige după ce a făcut un pas fals, 0-0 cu Belarus într-un meci jucat pe teren neutru la Budapesta.

Calculele lui Edi Iordănescu pentru biletele României la EURO 2024

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Andorra, Edi Iordănescu a dezvăluit scenariile prin care România poate obţine calificarea la EURO 2024, în ciuda semieşecului cu Belarus. Victoria cu Andorra în partida următoare este, însă, obligatorie.

"Depindem doar de noi, suntem la mâna noastră. Ar fi fost mai uşor dacă am fi câştigat, am fi obţinut mai repede calificarea decât ne-am fi imaginat. Mai sunt trei jocuri şi, după toate calculele făcute, e posibil să avem nevoie de 4 puncte sau 6, în funcţie de rezultate. Primele trei puncte trebuie să le aducem mâine seară, să mai obţinem unul sau trei pentru EURO", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

După şapte meciuri disputate, România se află pe locul 2, de calificare la EURO 2024, cu 13 puncte. Tricolorii, însă, un meci mai mult disputat faţă de urmăritaorea Israel (11 puncte), pe care o vor întâlni în duel direct luna viitoare.

Afla mai multe despre: edi iordanescucalculecalificareeuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare