Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a fost reconfirmat la naţională! Cum a comentat Boloni decizia

Edi Iordănescu a fost reconfirmat la naţională! Cum a comentat Boloni decizia

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul Edward Iordănescu a ratat obiectivul setat pentru Liga Naţiunilor, dar FRF i-a promis continuitate.

Edi Iordănescu a fost reconfirmat la naţională! Cum a comentat Boloni decizia

Reprezentativa României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu selecţionata Finlandei, în penultima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor. La Helsinki, Finlanda a deschis scorul prin Pukki, în minutul 12. Pentru România a marcat Florin Tănase ’52.

Deşi clasarea pe primele două locuri din grupă a sărit din schemă, Iordănescu a primit încredere din partea FRF. Mihai Stoichiţă afirmând că se merge pe mâna actualului selecţioner în următoarele preliminarii. 

Ladislau Boloni n-a uitat! Antrenorul a comentat decizia FRF, după ce, în trecut, cei de acolo, când Boloni a cerut un contract în care să aibă ca obiectiv calificarea la Euro 2024, şi nu clasarea în Liga Naţiunilor, a fost refuzat! Semn că o clasarea mai bună era miza principală.

”Ultimul loc în grupă nu este niciodată entuziasmat. Sunt şanse ca lucrurile dacă decurg bine şi de ce să nu decurgă, ca echipa naţionala să nu termine ultima. Pas înainte nu pot să facă, dar să sperăm că obţin o victorie, iar Finlanda nu face mai mult de egal în deplasare.

(n.r. dacă valorea României e de Liga C) Nu cred că acolo este locul nostru, dar evenimentele au făcut ca echipa naţională să ajungă în această situaţie. Prima dată s-a vorbit despre primul loc, apoi despre primele două locuri.

(n.r. despre faptul că nu i se impune un obiectiv lui Edi Iordănescu pentru Liga Naţiunilor) Este un subiect pe care nu doresc să îl comentez, ţine de FRF şi conducători, trebuie să acceptăm ce ei vor decide. Prea multe schimbări nu sunt bune şi nu vreau să intru în asemenea discuţii”, a spus Ladislau Boloni, pentru Prima Sport.

România, un singur meci rămas pentru a evita retrogradarea în Liga Naţiunilor

În celălalt meci din grupă, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru. Echipa României ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei, cu şanse mari de a retrograda. 

În ultima etapă din grupă, România întâlneşte liderul Bosnia şi are nevoie de un rezultat mai bun decât al Finlandei, care se deplasează în Muntenegru, pentru a nu retrograda în Liga C. 

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu 4 puncte obţinute în cinci meciuri. Lider este Bosnia, cu 11 puncte, pe locul doi este Muntenegru – 7 puncte şi pe trei se află Finlanda – 5 puncte.

Afla mai multe despre: edi iordanescunationalaladislau boloni 

viewscnt
Articole similare