Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a recunoscut oferta primită şi de unde vine interesul: "Referitor la Anglia, am fost abordat de un agent"

Edi Iordănescu a recunoscut oferta primită şi de unde vine interesul: "Referitor la Anglia, am fost abordat de un agent"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a reuşit să-şi ridice cota în ultimele sezoane, după ce le-a antrenat pe Gaz Metan, CFR Cluj şi FCSB. Antrenorul a recunoscut discuţiile din această perioadă, după ce a devenit liber de contract.

Edi Iordănescu, despre viitorul său după plecarea de la FCSB

Aventura de la FCSB s-a terminat după doar câteva luni pentru fiul fostului selecţioner, care acum caută o nouă provocare, dar în străinătate. Edi Iordănescu e de părere cu un club din Liga 1 l-ar putea face cu greu să accepte o ofertă, de aceea îşi doreşte un proiect în afara României. 

Singura ofertă pe care o are e din zona Golfului, dar interes pentru el este şi din Europa. 

"Nu mi-e confortabil să vorbesc despre asta. Sunt extrem de conştient că după FCSB şi CFR e greu să continui în competiţia internă, nu că nu sunt şi alte proiecte interesante. Pentru mine sunt puţine soluţiile din competiţia noastră. Aş vedea o trecere la un alt nivel, în străinătate. 

Toate discuţiile din ultima perioadă sunt din străinătate. A fost o discuţie din Grecia, pe care am refuzat-o. E o discuţie concretă în zona Golfului, dar am anumite frământări, sunt lucruri care mă ţin pe loc în momentul de faţă. Singura ofertă clară e din zona Golfului. Am şi din Europa. Referitor la Anglia, am fost abordat de un agent român şi am înţeles că sutn pe o listă scurtă acum şi că oamenii sunt dispuşi. Din experienţa mea, nu e uşor să intri pe această piaţă", a declarat Edi Iordănescu la Pro X. 

De asemenea, Edi Iordănescu a dezvăluit că a discutat cu FRF, în privinţa postului de selecţioner al României. 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsboferte edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare